Κοινωνία

Παιδάκι ενός έτους έπεσε στο κενό από ξενοδοχείο στην Κρήτη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένα παιδάκι περίπου 1 έτους, έπεσε από μεγάλο ύψος σε ξενοδοχείο στις Γούβες.

Παιδάκι ενός έτους, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε από ύψος σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Γουβών Ηρακλείου αργά το απόγευμα της Δευτέρας (18/9).

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του παιδιού» με τη συνοδεία γιατρού, όπου παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημερεύει.

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πτώσης διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κοριτσάκι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμενο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δράμα: Πέθανε η μητέρα του αστυνομικού όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία