Ένα σοβαρό επεισόδιο που κατέληξε σε πυροβολισμούς, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9/23), λίγο μετά τις 12:30’, μπροστά στον καταρράκτη της ιαματικής πηγής Θερμοπυλών έξω από τη Λαμία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport 80χρονος κάτοικος κοντινής Κοινότητας του Δήμου Καμένων Βούρλων, πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με Ρομά στην ανωτέρω περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες είχαν οικονομικής φύσεως διαφορές, αφού ο 80χρονος είχε δώσει δύο τενεκέδες λάδι στο Ρομά τους οποίους ο τελευταίος δεν πλήρωσε.
Όταν τον ξαναείδε, ο ηλικιωμένος φέρεται να λογόφεραν και στην ένταση που δημιουργήθηκε πήρε από το αγροτικό του την καραμπίνα και πυροβόλησε σκάζοντας το ένα λάστιχο του φορτηγού του Ρομά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ