Θεσσαλία πλημμύρες
ΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Λάθος πληροφορία είχε διαδοθεί

Σήμερα το πρωί (12/09) κυκλοφόρησε ότι βρέθηκε ένας ακόμα νεκρός από τις πλημμύρες που επέφερε η κακοκαιρία Daniel στον Βόλο.

Ωστόσο, όπως έγινε αργότερα γνωστό, επρόκειτο για λάθος. «Κανένα πτώμα δεν έχει βρεθεί, δεν ξέρω ποιος τα διαδίδει όλα αυτά που κάνουν τον γύρο της χώρας», δήλωσε στα gegonota.news η Λιμενάρχης Βόλου κ. Κωνσταντά.

Από το πρωί και μετά από μετάδοση του Mega ότι αναζητείται πτώμα σήμανε συναγερμός στη Μηλίνα. Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μαξιλάρι που βρισκόταν σε βουλιαγμένο αυτοκίνητο που ξέβρασε η θάλασσα μετά την υποχώρηση των νερών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βενζίνη
Γιατί το πλήρες γέμισμα στο ρεζερβουάρ μπορεί να κοστίζει περισσότερο απ’ όσο νομίζεις
Με τις τιμές των καυσίμων να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, κάθε συνήθεια που σχετίζεται με τον ανεφοδιασμό του αυτοκινήτου αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Γιατί το πλήρες γέμισμα στο ρεζερβουάρ μπορεί να κοστίζει περισσότερο απ’ όσο νομίζεις