Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Καλαμαριά.
Τα καινούρια στοιχεία ανέφερε στενός φίλος της οικογένειας του 38χρονου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Παναγιώτη Αχλατλή στο thesstoday.gr.
Τι αναφέρει ο οικογενειακός φίλος
«Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα. Η γυναίκα του, τον έδιωξε από το σπίτι. Ξαφνικά του είπε ότι δεν τον θέλει. Πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους. Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει τη ζωή του και να μην παρεκτρέπεται. Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει. Είχαν δυο αγόρια και είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα βλέπει ο πατέρας τα παιδιά» περιγράφει ο στενός φίλος της οικογένειας.
«Η καραμπίνα ήταν του πατέρα του. Ο ίδιος δεν είχε ούτε περίστροφο. Δεν τον πήραν χαμπάρι το πρωί όταν έφυγε από το πατρικό του. Έφυγε τα χαράματα. Την καραμπίνα την πήρε από χθες ισχυριζόμενος πως θα την καθαρίσει. Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει.» σημείωσε καταλήγοντας ο ίδιος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom