αστυνομία
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME NEWS
Σύλληψη ενός άντρα πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη για την απόπειρα βιασμού δύο γυναικών

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, αξιοποιώντας τις περιγραφές των θυμάτων, αλλά και το βιντεοληπτικό υλικό, συνέλαβαν έναν άνδρα για τις απόπειρες βιασμού που καταγγέλθηκαν από δύο νεαρές κοπέλες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Οι καταγγελίες

Οι δύο κοπέλες, ηλικίας 17 και 25 ετών, κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα αγνώστου, ο οποίος, όπως ανέφεραν, σε διάστημα μισής ώρας τους επιτέθηκε τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής σε διαφορετικά σημεία στην περιοχή του Λάκκου, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, με σκοπό να τις βιάσει. Γλίτωσαν, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς, επειδή έβαλαν τις φωνές και ο δράστης φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια.

Μάλιστα, βίντεο από κάμερα ασφάλειας επιχείρησης, το οποίο δημοσιεύει το creta24, έχει καταγράψει τον άγνωστο άνδρα που φορούσε τζιν παντελόνι και είχε ξυρισμένο κεφάλι, να ακολουθεί τη μία από τις δύο κοπέλες και να την πλησιάζει, επιχειρώντας σε βάρος της ασελγείς πράξεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

club-party.jpg
Σοκαριστικό περιστατικό- 19χρονη καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση σε δημοφιλές night club της Αθήνας
Κεντρικό club της Αθήνας στο επίκεντρο καταγγελίας για απόπειρα βιασμού
Σοκαριστικό περιστατικό- 19χρονη καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση σε δημοφιλές night club της Αθήνας