κιδεία
Μία μακάβρια τροπή πήρε κηδεία στο Βόλο

Ο Βόλος προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από τις πρόσφατες καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες, ενώ μία κηδεία πήρε μακάβρια τροπή.

Πιο συγκεκριμένα, οικογένεια κήδεψε τον λάθος άνθρωπο.

Το μακάβριο λάθος

Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα το thenewspaper.gr. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού, προκειμένου να τελεστεί η κηδεία μίας 82χρονης γυναίκας. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της κηδείας, η εγγονή της θανούσης παρατήρησε ότι στο φέρετρο, η νεκρή δεν έμοιαζε με τη γιαγιά της και το ανέφερε στους συγγενείς της, οι οποίοι την καθησύχαζαν πως κάνει λάθος και ότι ο άνθρωπος όταν φύγει από τη ζωή αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ταφή στο Κοιμητήριο «Κούκος» του Βόλου, χωρίς κανείς να φέρει αντίρρηση. Το πρωί της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου ωστόσο, εργαζόμενοι σε γραφείο τελετών πήγαν να παραλάβουν από το νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου μία 97χρονη γυναίκα, προκειμένου να την κηδέψουν.

Παρά το γεγονός ότι έψαχναν τα στοιχεία, που είναι γραμμένα με καρτελάκι πάνω στους νεκρούς, δεν έβρισκαν τη σορό. Λίγη ώρα αργότερα όμως, διαπίστωσαν πως η γυναίκα που ετάφη το Σάββατο, βρισκόταν κανονικά στη θέση της στον ψυκτικό θάλαμο του νεκροτομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκροτόμος βάρδιας του «Αχιλλοπουλείου» είχε αλλάξει τη θέση των νεκρών στους ψυκτικούς θαλάμους, χωρίς να ενημερώσει το βιβλίο που τηρείται και χωρίς να έχει τοποθετήσει καρτελάκι στο ένα πτώμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ντομάτες: Πού πρέπει να τις αποθηκεύετε για να διατηρούνται φρέσκες και νόστιμες

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καλλυντικά
Επικίνδυνα για την υγεία τα καλλυντικά dupes - Ένα «trend» με συνέπειες πίσω από τις δελεαστικές τιμές
Αν και φαντάζουν ακίνδυνα, ειδικοί του χώρου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την υγεία των καταναλωτών, ιδίως των νεαρών
Επικίνδυνα για την υγεία τα καλλυντικά dupes - Ένα «trend» με συνέπειες πίσω από τις δελεαστικές τιμές
Κυριάκος Μητσοτάκης
Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκκαθάριση των καταλόγων των δημοσίων Πανεπιστημίων από ανενεργούς φοιτητές
Ποιοι φοιτητές διαγράφονται και ποιοι παραμένουν;
Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκκαθάριση των καταλόγων των δημοσίων Πανεπιστημίων από ανενεργούς φοιτητές
ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ: 92 μόνιμες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα στο Υπουργείο Οικονομικών
Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025 έως την Τρίτη 5 Αυγούστου 2025
ΑΣΕΠ: 92 μόνιμες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα στο Υπουργείο Οικονομικών