Έκοψαν τους δρόμους στην Εύβοια
Οι αρμόδιοι φορείς έκοψαν δρόμους στα δύο σε αρκετές περιοχές του νησιού

Σπίτια, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, μαγαζιά και δρόμοι των περιοχών της Εύβοιας έχουν υποστεί τεράστιες καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel που έπληξε το νησί.

Ένας από τους σημαντικούς λόγους που δεν θρηνήσαμε θύματα είναι επειδή οι αρμόδιοι φορείς έκοψαν δρόμους στα δύο σε αρκετές περιοχές του νησιού, κυρίως του Βόρειου άξονα για να μπορεί να φύγει το νερό.

Μηχανήματα άνοιξαν δρόμους στο χωριό Πύργος του δήμου Ιστιαίας Αιδηψού. Τεράστιες είναι οι καταστροφές που προκάλεσε η ισχυρή βροχή στο χωριό Πύργος αλλά και στους Ωρεούς του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.

Και στα δύο χωριά καταστράφηκαν σπίτια από το πολύ νερό ενώ αυτή την ώρα συνεργεία του Δήμου και της περιφέρειας «ανοίγουν δρόμους για να μην πνιγεί ο κόσμος», λέει κάτοικος του χωριού στο evima.gr

Καταστροφή στην Εύβοια

Πολύ δύσκολη η κατάσταση και για τον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Τα περισσότερα προβλήματα σύμφωνα με το δήμαρχο, Γιώργο Τσαπουρνιώτη, εντοπίζονται στο ανατολικό μέτωπο του Δήμου με τις μεγαλύτερες ζημιές σε Πήλι και Βλαχιά.

Επίσης, ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας έχει κηρυχθεί σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας από χθες το απόγευμα.

Καταστροφή στην Εύβοια

Ενημερώθηκε η Δαεφκ για άμεση καταγραφή των ζημιών σε κτίρια.

Προβλήματα υπάρχουν και στη Βόρεια και στη Νότια Εύβοια, με μεγάλες καταστροφές και κίνδυνο για τους κατοίκους. Ένα από τα χωριά που έχουν μεγάλα ζητήματα είναι η Βλαχιά. Στο χωριό δεν υπάρχει ρεύμα και νερό τις τελευταίες ώρες.

Παράλληλα, έχει κοπεί από την κακοκαιρία ο δρόμος που οδηγεί στο Σαρακήνικο. Σε άλλες περιπτώσεις, ωστόσο, αυτοδιοίκηση και πολιτική προστασία ανοίγουν από μόνοι τους δρόμους.

Στόχος είναι η προστασία των πολιτών, ειδικά σε περιοχές στην Εύβοια όπου η κακοκαιρία προκάλεσε τεράστια προβλήματα.

Στον Πύργο και τους Ωρεούς του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, οι καταστροφές είναι μεγάλες και συνεργεία του Δήμου και της περιφέρειας «ανοίγουν δρόμους για να μην πνιγεί ο κόσμος», είπε κάτοικος του χωριού στο evima.gr.

Καταστροφή στην Εύβοια

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα