Δολοφονία στο Blue Horizon
Ξεσπά η αδελφή του Αντώνη για τους υπαίτιους του θανάτου του - «Να σαπίσουν στη φυλακή»

Συγκλονισμένοι και οργισμένοι οι συγγενείς του 36χρονου Αντώνη που βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, τον έριξαν στην θάλασσα από τον καταπέλτη του πλοίου, στο λιμάνι του Πειραιά.

Στο MEGA μίλησε η αδελφή του Ειρήνη, η οποία ξέσπασε αναφερόμενη σε όσους ευθύνονται για τον θάνατο του αδελφού της. «Να μην βγουν από την φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω», λέει.

Συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου Αντώνη απαιτούν, όπως λένε στην κάμερα του Live News, την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται.

«Να κάτσουν ισόβια μέσα» λέει ο κουνιάδος του 36χρονου.

«Το έμαθα από τον αδερφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω; Κοντεύω να πέσω κάτω» λέει κλαίγοντας η αδελφή του 36χρονου.

Ο Αντώνης έκανε συχνά το ταξίδι Ηράκλειο – Πειραιάς και επέλεγε συνήθως το Blue Horizon. Γνώριζε τα περισσότερα μέλη από το πλήρωμα του πλοίου και ποτέ όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι δεν είχε σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο. Ήταν άλλωστε ένα παιδί που απέφευγε από τη φύση του, τις εντάσεις.

Ο 36χρονος ζούσε στο Λασίθι με τις δύο αδερφές του. Πρόσφατα είχαν χάσει τη μητέρα τους και ο Αντώνης είχε ανέβει πριν από λίγες μέρες στον Πειραιά για να αποφορτιστεί.

Η κηδεία του 36χρονου θα γίνει αύριο το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

doe
ΔΟΕ: Παναττική στάση εργασίας στις 29 Απριλίου για τους εκπαιδευτικούς σε δυνητική αργία
Νέος γύρος κινητοποιήσεων στην Παιδεία: Συγκέντρωση στην ΠΔΕ Αττικής ενάντια στις «βιομηχανίες διώξεων»
ΔΟΕ: Παναττική στάση εργασίας στις 29 Απριλίου για τους εκπαιδευτικούς σε δυνητική αργία
Εξαφάνιση 43χρονης στο Ηράκλειο
Εξαφάνιση στην Κρήτη: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι αρνητικά» λέει ο γιος της 43χρονης
Εξαφάνιση στην Κρήτη: Αυξάνεται η αγωνία για την τύχη της 43χρονης – Θρίλερ με την αυτοκτονία του πρώην συντρόφου της
Εξαφάνιση στην Κρήτη: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι αρνητικά» λέει ο γιος της 43χρονης