Μπαλκόνι κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης στην Καλλιθέα, εν μέσω της κακοκαιρίας Daniel. Ευτυχώς εκείνη την ώρα από το σημείο δεν περνούσαν πεζοί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας kallitheaonline, η κατάρρευση του τσιμεντένιου μπαλκονιού της ταράτσας του εγκαταλελειμμένου κτιρίου στην συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ναυάρχου Βότση στην Καλλιθέα, προκλήθηκε από την πολλή βροχή.
Με εντολή του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Σκανδαλάκη, κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας έσπευσε και απέκλεισε το σημείο, ενώ επί τόπου βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις.


Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ