Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του άνανδρου που σταύρωσε ένα κοράκι στην Πάρο και το άφησε σε δημόσια θέα.
Σύμφωνα με το cycladeslive.gr, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για την κακοποίηση του ζώου, ο δράστης της κτηνώδους πράξης εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Η είδηση έγινε γνωστή από τα social media όταν ο Σωτήρης Τζιάφας δημοσίευσε τη φωτογραφία με το κοράκι σταυρωμένο και παρατημένο σε δημόσια θέα. «Αυτή είναι η τουριστική Πάρος. Βγάλτε συμπεράσματα. Κρίμα που υπάρχουν Παριανοί, σε τόσο χαμηλό επίπεδο ακόμα και που τους ανέχονται. Οι υπόλοιποι, να δυσφημούν τον τόπο τους. Ντροπή» έγραφε στην ανάρτησή του, η οποία κατέβηκε από το Facebook, όπως ενημερώνει ο ίδιος σε νεότερη ανάρτησή του.
«Στην Πούντα της Πάρου σταύρωσαν ένα κοράκι και το άφησαν σε δημόσια θέα κι εγώ κάθε μέρα ντρέπομαι όλο και πιο πολύ για το είδος μας» έγραψε ο Πέτρος Κατσάκος που αναδημοσίευσε τη φωτογραφία.
Όπως αναφέρουν χρήστες – χωρίς να δικαιολογούν το αποτρόπαιο συμβάν – υπάρχουν Παριανοί που σταυρώνουν κοράκια και τα αφήνουν εκτεθειμένα, ώστε να διώχνουν άλλα πτηνά από τα χωράφια τους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom