metro athinas
Μόλις ολοκληρωθεί η επέκταση της Γραμμής 2  προς Γλυφάδα αναμένεται να εξυπηρετούνται 57.000 επιβάτες ημερησίως.

Η επέκταση του Μετρό προς την περιοχή της Γλυφάδας έχει αποκτήσει μια νέα δυναμική καθώς πλέον έχουν ανακοινωθεί οι περιοχές που θα φιλοξενήσουν τους νέους σταθμούς της επέκτασης της κόκκινης γραμμής του Μετρό από το Ελληνικό προς την καρδιά της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχει η συγκοινωνιακή μελέτη για την επέκταση του Μετρό στα νότια προάστια της Αττικής, η σχεδιαζόμενη γραμμή 2 θα προστεθεί με τρεις νέους σταθμούς στο δίκτυο της.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος σταθμός θα βρίσκεται κάτω από την πλατεία Μακεδονίας.

Ο δεύτερος σταθμός θα εγκατασταθεί στη διασταύρωση της Βουλιαγμένης με τη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Ο τρίτος, και τελευταίος, σταθμός θα εγκατασταθεί στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα, σημείο συνάντησης με το τραμ και τον κεντρικό κόμβο αστικών συγκοινωνιών της περιοχής.

Μόλις ολοκληρωθεί η επέκταση της Γραμμής 2  προς Γλυφάδα αναμένεται να εξυπηρετούνται 57.000 επιβάτες ημερησίως.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tilekpaideusi 1280
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»
Παρεμβάσεις για ρατσιστικά και στερεοτυπικά περιεχόμενα σε εκπαιδευτικό υλικό – Θετική ανταπόκριση από Υπουργείο Παιδείας και ΙΕΠ
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»