Κοινωνία 0

Το Μετρό πάει Γλυφάδα και αλλάζει τα Νότια Προάστια -Πού θα κατασκευαστούν οι νέοι σταθμοί

metro athinas
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μόλις ολοκληρωθεί η επέκταση της Γραμμής 2  προς Γλυφάδα αναμένεται να εξυπηρετούνται 57.000 επιβάτες ημερησίως.

Η επέκταση του Μετρό προς την περιοχή της Γλυφάδας έχει αποκτήσει μια νέα δυναμική καθώς πλέον έχουν ανακοινωθεί οι περιοχές που θα φιλοξενήσουν τους νέους σταθμούς της επέκτασης της κόκκινης γραμμής του Μετρό από το Ελληνικό προς την καρδιά της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχει η συγκοινωνιακή μελέτη για την επέκταση του Μετρό στα νότια προάστια της Αττικής, η σχεδιαζόμενη γραμμή 2 θα προστεθεί με τρεις νέους σταθμούς στο δίκτυο της.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος σταθμός θα βρίσκεται κάτω από την πλατεία Μακεδονίας.

Ο δεύτερος σταθμός θα εγκατασταθεί στη διασταύρωση της Βουλιαγμένης με τη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Ο τρίτος, και τελευταίος, σταθμός θα εγκατασταθεί στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα, σημείο συνάντησης με το τραμ και τον κεντρικό κόμβο αστικών συγκοινωνιών της περιοχής.

Μόλις ολοκληρωθεί η επέκταση της Γραμμής 2  προς Γλυφάδα αναμένεται να εξυπηρετούνται 57.000 επιβάτες ημερησίως.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία