pyrosvestes penteli
Σοκάρει η ομολογία 20χρονου εμπρηστή στην Κάρυστο

«Μου άρεσε να βλέπω τα πυροσβεστικά να τρέχουν και να σβήνουν τις φλόγες» είπε στους αξιωματικούς της πυροσβεστικής υπηρεσίας, o 20χρονος ο 20χρονος που συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρύστου, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση.

Όπως δήλωσε ο εμπρηστής, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η τελευταία φωτιά που έβαλε με αναπτήρα ήταν στις 24 Αυγούστου. «Αποφάσισα να ομολογήσω ό,τι έγινε και αποφάσισα να σταματήσω τελείως», είπε στους αστυνομικούς, τονίζοντας ότι φοβάται την ποινή που θα αντιμετωπίσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, ο 20χρονος παραδέχθηκε ότι έβαζε φωτιές και στη συνέχεια έκανε σχετικές αναρτήσεις στο Facebook.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συντάξεις
Συντάξεις 2026: Πόσα χρήματα θα δουν πραγματικά στην τσέπη τους οι συνταξιούχοι
Αυξήσεις έως 72€ τον μήνα, αλλαγές στην προσωπική διαφορά, νέο όριο για την ΕΑΣ και τι σημαίνει το επίδομα των 250€ για τους δικαιούχους.
Συντάξεις 2026: Πόσα χρήματα θα δουν πραγματικά στην τσέπη τους οι συνταξιούχοι
Κατερίνα Νοτοπούλου
Κατερίνα Νοτοπούλου: «Σχολικά γεύματα για όλα τα παιδιά – Κανένα μαθητής να μην μένει νηστικός»
Κατερίνα Νοτοπούλου: Διεκδικούμε σχολικά γεύματα για όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της χώρας
Κατερίνα Νοτοπούλου: «Σχολικά γεύματα για όλα τα παιδιά – Κανένα μαθητής να μην μένει νηστικός»
φτωχεια
Η χώρα με τις Rolls-Royce… αλλά 4,5 εκατ. παιδιά πεινούν - Πώς 1 στα 3 ζει στη φτώχεια;
Έκθεση-σοκ αποκαλύπτει ότι εκατομμύρια παιδιά στη Βρετανία στερούνται βασικά αγαθά, ενώ ακόμη και εργαζόμενοι γονείς αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.
Η χώρα με τις Rolls-Royce… αλλά 4,5 εκατ. παιδιά πεινούν - Πώς 1 στα 3 ζει στη φτώχεια;
Δημήτρης Κουτσούμπας
Κουτσούμπας: «Φανταστείτε το ΚΚΕ να είχε δώσει στήριξη στον τραγέλαφο που περιγράφεται στο βιβλίο του κ. Τσίπρα»
Δ. Κουτσούμπας: Το βιβλίο του Α. Τσίπρα επιχειρεί με όρους πολιτικού κουτσομπολιού να δικαιώσει τις αντιλαϊκές επιλογές του
Κουτσούμπας: «Φανταστείτε το ΚΚΕ να είχε δώσει στήριξη στον τραγέλαφο που περιγράφεται στο βιβλίο του κ. Τσίπρα»