panepistimiako-geniko-nosokomeio-aleksandroypolis
Το νοσηλευτικό ίδρυμα ανέστειλε τη λειτουργία του το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 21 Αυγούστου λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Στην κανονική και πλήρη λειτουργία του επανήλθε από σήμερα στις 18.00 το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συμπεριλαμβανομένου και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Το νοσηλευτικό ίδρυμα ανέστειλε τη λειτουργία του το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 21 Αυγούστου με γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευομένων λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που προκλήθηκε από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και υλοποιήθηκε άμεσα με τη μεταφορά του συνόλου των ασθενών σε υγειονομικές μονάδες εντός της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

erdogan
Ερντογάν για τετ α τετ με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
Ερντογάν για τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
Ερντογάν για τετ α τετ με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
σχολικά γεύματα
Αντιδράσεις γονέων για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα: Το βαρέλι της "εξοικονόμησης" δεν έχει πάτο»
Συνεχείς περικοπές στη σχολική διατροφή - Τα αιτήματα των γονέων προς την Πολιτεία
Αντιδράσεις γονέων για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα: Το βαρέλι της "εξοικονόμησης" δεν έχει πάτο»