πυροσβέστες
Ήχησε το 112 για την περιοχή Κορφούδι

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης (22/8) στη Σαμοθράκη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και δεν έκαιγε κοντά σε οικισμούς και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Σύμφωνα με σημερινή, πρωινή ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Υπενθυμίζεται πως, τα μεσάνυκτα εστάλη μήνυμα μέσω 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Κορφούδι Σαμοθράκης προκειμένου να απομακρυνθούν προς το λιμάνι στα Θέρμα. Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Κορφούδι απομακρυνθείτε προς Λιμένα Θέρμα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

 

Χωρίς ρεύμα το νησί

Την ίδια ώρα παραμένει το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στο νησί το οποίο προκλήθηκε από τη φωτιά που μαίνεται στην Αλεξανδρούπολη.

Εκτιμάται ότι αύριο το πρωί θα φτάσουν γεννήτριες στο νησί, ώστε να δοθεί μια προσωρινή λύση για τους κατοίκους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Αυτή την ώρα υπάρχει κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει το σημείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Erminio: Ποια σχολεία κλείνουν

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τηλεκπαίδευση
Οδηγίες υπουργείου Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία
Το υπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι όπου αναστέλλεται η λειτουργία σχολείου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενεργοποιείται άμεσα η τηλεκπαίδευση
Οδηγίες υπουργείου Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία