πυροσβέστες
Ήχησε το 112 για την περιοχή Κορφούδι

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης (22/8) στη Σαμοθράκη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και δεν έκαιγε κοντά σε οικισμούς και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Σύμφωνα με σημερινή, πρωινή ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Υπενθυμίζεται πως, τα μεσάνυκτα εστάλη μήνυμα μέσω 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Κορφούδι Σαμοθράκης προκειμένου να απομακρυνθούν προς το λιμάνι στα Θέρμα. Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Κορφούδι απομακρυνθείτε προς Λιμένα Θέρμα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

 

Χωρίς ρεύμα το νησί

Την ίδια ώρα παραμένει το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στο νησί το οποίο προκλήθηκε από τη φωτιά που μαίνεται στην Αλεξανδρούπολη.

Εκτιμάται ότι αύριο το πρωί θα φτάσουν γεννήτριες στο νησί, ώστε να δοθεί μια προσωρινή λύση για τους κατοίκους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Αυτή την ώρα υπάρχει κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει το σημείο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ταξί
Συνελήφθη ο «Ληστής των ταξί»: Παραπλανούσε οδηγούς και τους ακινητοποιούσε με τη ζώνη ασφαλείας
Αγία Βαρβάρα: 25χρονος έπνιγε οδηγούς ταξί με τη ζώνη για να τους ληστέψει
Συνελήφθη ο «Ληστής των ταξί»: Παραπλανούσε οδηγούς και τους ακινητοποιούσε με τη ζώνη ασφαλείας