Τουρίστας στο φαράγγι της Σαμαριάς
Σε σοβαρή κατάσταση ο τουρίστας που τραυματίστηκε μετά τον σεισμό στο φαράγγι της Σαμαριάς

Τις συντονισμένες ενέργειες των διασωστών στο τελευταίο τμήμα της διαδρομής τους προς το ελικόπτερο που μετέφερε στη συνέχεια τον τραυματισμένο τουρίστα στο νοσοκομείο Χανίων, δείχνει βίντεο από το σημείο.

Ο 45χρονος Ισπανός τουρίστας τραυματίστηκε βαρύτατα, όταν βράχος καταπλάκωσε το πόδι του μετά τον σεισμό των 4,9 Ρίχτερ.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr, φαίνεται πώς οι διασώστες διανύουν τα τελευταία μέτρα, κρατώντας το φορείο με τον τραυματία και το ανεβάζουν στο ελικόπτερο.

Ο περιπατητής τραυματίστηκε την ώρα του σεισμού την Κυριακή και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων σε σοβαρή κατάσταση.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

5η Attica Green Expo 2026
5η Attica Green Expo 2026: To μεγαλύτερο Eco meet 27–30 Μαΐου στο Tae Kwon Do με χορηγό επικοινωνίας την NEXTSTEP MEDIA GROUP
Η Αθήνα γίνεται πράσινη: Ξεκινά η 5η Attica Green Expo με 450 ομιλητές και χιλιάδες μαθητές
5η Attica Green Expo 2026: To μεγαλύτερο Eco meet 27–30 Μαΐου στο Tae Kwon Do με χορηγό επικοινωνίας την NEXTSTEP MEDIA GROUP