Γαστούνη: Συμπλοκή με πυροβολισμούς – Τραυματίστηκε 15χρονος
Συμπλοκή με πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης – Τραυματίστηκε 15χρονος

Μεγάλη συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας  31/7 στο κέντρο της Γαστούνης, ανάμεσα σε δύο ομάδες ατόμων, η μια εκ των οποίων Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 10:30 το βράδυ, τρία άτομα από κοντινό χωριό της Γαστούνης, συνεπλάκησαν με 3-4 άτομα Ρομά.

Η συμπλοκή έγινε έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου αναφέρθηκε πως ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου Παραβατικότητας Ευπαθών Ομάδων, ενώ στο Α.Τ. Πηνειού ένας από τους Ρομά υπέβαλε μήνυση κατά τριών ατόμων 35, 34 και 31 ετών, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, εξύβριση και σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι πυροβολισμοί έπεσαν στον αέρα, αλλά σκάγια καρφώθηκαν στην πλάτη του ενός ανήλικου Ρομά, ηλικίας 15 ετών.

Τα ξημερώματα της Τρίτης και μετά από έρευνες των αστυνομικών της ειδικής ομάδας, εντοπίστηκε ο ένας από τους δράστες και συνελήφθη.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
10ο Συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων: «Γενική Εκπαίδευση Ενηλίκων: Πρωτοβουλίες, Συνέργειες και Καλές Πρακτικές»
Πρωτοβουλίες, συνέργειες και καλές πρακτικές σε μια εκπαιδευτική διοργάνωση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας
10ο Συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων: «Γενική Εκπαίδευση Ενηλίκων: Πρωτοβουλίες, Συνέργειες και Καλές Πρακτικές»
εκπαιδευση
ΠΕΚ: «Όχι άλλοι εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι – Για ένα σχολείο με αξιοπρέπεια»
Η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών υπογραμμίζει την αναγκαιότητα επανίδρυσης του σχολείου με τον άνθρωπο στο επίκεντρο
ΠΕΚ: «Όχι άλλοι εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι – Για ένα σχολείο με αξιοπρέπεια»