Φωτιά στην Κάρυστο
Συνελήφθη 20χρονος εμπρηστής στο Δήλεσι - Έβαζε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων

Εμπρηστής συνελήφθη επ' αυτοφώρω σήμερα στις 5.20 το πρωί στην περιοχή Πλάκα Δηλεσίου του δήμου Τανάγρας Βοιωτίας, που θεωρείται μια από τις πλέον επικίνδυνες περιοχές για πυρκαγιά.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων,, που ήταν σε επιφυλακή και μετέβησαν στην περιοχή για να σβήσουν ήδη δύο πυρκαγιές που μόλις είχαν εκδηλωθεί.

Οι πυροσβέστες είδαν τον 20χρονο να βάζει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο ανακριτικό τμήμα.

Ο νεαρός, ομολόγησε ότι πυρπόλησε τους κάδους απορριμμάτων, γιατί του άρεσε, όπως είπε, να βλέπει τις φωτιές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση κατ' εξακολούθηση σε κάδους απορριμμάτων, καθώς και σε ξηρά χόρτα και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Οι ανακριτικοί υπάλληλοι του Π.Σ. εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχετίζεται και με άλλους εμπρησμούς, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν αρκετά περιστατικά στην περιοχή, τα οποία αντιμετωπίστηκαν άμεσα, καθώς υπάρχει αυξημένη επιτήρηση, επειδή τα σπίτια είναι μέσα στο δάσος και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πυρκαγιάς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΣΟΚ
Η νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Δείτε τα αποτελέσματα
Το ενδιαφέρον για τη στελέχωση του οργάνου υπήρξε ιδιαίτερα αυξημένο, γεγονός που αποτυπώθηκε και στον μεγάλο αριθμό των διεκδικητών
Η νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Δείτε τα αποτελέσματα
foto_education_pencils_blue.jpg
«Παράλληλη στήριξη ή… αβοήθητα παιδιά;»: Γονέας καταγγέλλει ανεπαρκή στήριξη στο νηπιαγωγείο
Παιδιά με ειδικές ανάγκες χωρίς βοήθεια: Επιστολή-κραυγή από γονέα στην Πάτρα
«Παράλληλη στήριξη ή… αβοήθητα παιδιά;»: Γονέας καταγγέλλει ανεπαρκή στήριξη στο νηπιαγωγείο