εκαβ
Σοβαρό ατύχημα είχε μία οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη

Σε μετωπική σύγκρουση ενεπλάκη μία εξαμελής οικογένεια με αυτοκίνητο που μετέφερε παράνομα μετανάστη στην Αλεξανδρούπολη.

Ειδικότερα, στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης νοσηλεύονται από το πρωί της Κυριακής τα πέντε από τα έξι μέλη οικογένειας που τραυματίστηκαν σε τροχαίο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε μετωπικά στην είσοδο του οικισμού Δωρικού με αυτοκίνητο, με το οποίο διακινητής μετέφερε παράνομα μετανάστη.

Το ατύχημα

Το τροχαίο συνέβη υπό αδιευκρίνιστες – μέχρι στιγμής– συνθήκες χθες το πρωί και ενώ τα δύο οχήματα κινούνταν σε τμήμα επαρχιακής οδού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλα τα μέλη της οικογένειας τα οποία και διακομίστηκαν στο ΠΓΝΑ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, παραμένουν για νοσηλεία τα τέσσερα παιδιά, τα δύο εκ των οποίων φέρουν κατάγματα, ενώ τα άλλα δύο για προληπτικούς λόγους, καθώς και η μητέρα φέρει επίσης κατάγματα.

Ο πατέρας πήρε εξιτήριο, σήμερα το πρωί, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός του διακινητή – οδηγού και του μετανάστη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζάκυνθος: Σε αναστολή η παιδίατρος – Η ανάρτηση με την πολυτελή τσάντα μετά την υπόθεση του βρέφους
Ζάκυνθος: Σε αναστολή η παιδίατρος – Η ανάρτηση με την πολυτελή τσάντα μετά την υπόθεση του βρέφους
Αυτή είναι η παιδίατρος στη Ζάκυνθο – Ανέβασε στα social media ακριβή αγορά μετά τον σάλο με το βρέφος με τη μηνιγγίτιδα
Ζάκυνθος: Σε αναστολή η παιδίατρος – Η ανάρτηση με την πολυτελή τσάντα μετά την υπόθεση του βρέφους