Canadair
Η στιγμή της συντριβής του Canadair στην Κάρυστο - Αγωνία για τους δυο χειριστές

Τη στιγμή της συντριβής του Canadair που επιχειρούσε για την κατάσβεση της φωτιάς στην Κάρυστο καταγράφει συνταρακτικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο φαίνεται να κάνει εξαιρετικά χαμηλή ρίψη και μόλις την κάνει το δεξί του φτερό ακουμπά στο έδαφος ή στο δέντρο και αποκόπτεται κομμάτι του φτερού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος είναι ελληνικό και οι πιλότοι είναι δύο.

Αυτή τη στιγμή πετάει ελικόπτερο πάνω από το σημείο πτώσης για να δει την κατάσταση.

Ακυρώνεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Εργασίας μετά την πτώση του Canadair 

Παράλληλα, δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης λόγω της πτώσης του Canadair στην Καρυστο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Προβλήματα στην καρδιά από το κρύο
Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο το κρύο; Η επιστήμη πίσω από την αυξημένη ευαισθησία στο ψύχος
Η επιστημονική εξήγηση πίσω από τους «κρυουλιάρηδες»
Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο το κρύο; Η επιστήμη πίσω από την αυξημένη ευαισθησία στο ψύχος
πορτοκαλοπιτα
Η πορτοκαλόπιτα με παγωτό που έγινε τάση: Η αφράτη και εύκολη συνταγή
Η κλασική ελληνική πορτοκαλόπιτα επιστρέφει δυναμικά, αυτή τη φορά με μια πιο δροσερή εκδοχή που συνοδεύεται από παγωτό βανίλια – μια ιδανική πρόταση...
Η πορτοκαλόπιτα με παγωτό που έγινε τάση: Η αφράτη και εύκολη συνταγή