ξυλοδαρμος
Τρεις 15χρονοι απήγαγαν και ξυλοκόπησαν συνομήλικό τους - Τον οδήγησαν σε απομονωμένο σημείο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων παιδιών προκάλεσε αναστάτωση στην Κω, όπου αποκαλύφθηκε ότι τρία 15χρονα παιδιά απήγαγαν με τη χρήση βίας έναν συνομήλικό τους, τον οδήγησαν σε ένα απομονωμένο σημείο και τον ξυλοκόπησαν.

Μετά την καταγγελία του 15χρονου μαθητή, που δεν διευκρίνισε ποια ήταν τα αίτια του περιστατικού, οι ανήλικοι δράστες που είναι ένας Έλληνας και δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας, αρπαγή, πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλή, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!