Ρόδος
Τι αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Η κατάσταση στη Ρόδο είναι ανεξέλεγκτη με τα πύρινα μέτωπα να μην μπορούν να οριοθετηθούν. Τις τελευταίες ώρες, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης των περιοχών και της απομάκρυνσης των ανθρώπων από τα πύρινα μέτωπα, εξετάστηκαν συνολικά 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι 2 νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το news24/7, πρόκειται για έναν άνδρα που φέρει κάταγμα, και μια έγκυο η οποία νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Επίσης, δύο ανήλικοι προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας «Αρχαγγέλου» ελαφρά τραυματισμένοι, στους οποίους προσφέρθηκαν πρώτες βοήθειες και ακολούθως πήγαν σπίτι τους.

«Οι τουρίστες συνεχώς εκφράζουν τις ευχαριστίες προς τους υγειονομικούς και όλους τους εθελοντές που προστρέχουν σε βοήθεια. Είναι όμως αγανακτισμένοι με τα πρακτορεία που δεν φροντίζουν να φύγουν από το νησί.

Κλιμάκια συναδέλφων γιατρών και νοσηλευτών επισκέπτονται συνεχώς τους χώρους υποδοχής προσφέροντας νοσηλευτική και ιατρική φροντίδα», αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λυκειο
Βανδαλισμός σε σχολείο στη Γλυφάδα: Στο αυτόφωρο μητέρα ανηλίκου – Σοβαρές ζημιές και κλοπές
Νομικές συνέπειες για την οικογένεια, ενώ σχολείο και Δήμος κινούνται για αποζημιώσεις – Προβληματισμός για τη σχολική παραβατικότητα
Βανδαλισμός σε σχολείο στη Γλυφάδα: Στο αυτόφωρο μητέρα ανηλίκου – Σοβαρές ζημιές και κλοπές
Νίκος Ανδρουλάκης
«Εκλογές τώρα» ζητά ο Ανδρουλάκης: «Απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία της ΝΔ»
Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αιχμές για υποκλοπές, Δικαιοσύνη και ΕΥΠ – «Ορμπανίσκος των Βαλκανίων» ο πρωθυπουργός
«Εκλογές τώρα» ζητά ο Ανδρουλάκης: «Απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία της ΝΔ»
Άλγεβρα
Καταγγελία-φωτιά για διδακτικά πακέτα Α΄ Λυκείου: «Ζητήματα διαφάνειας και προδιαγραφών»
Καταγγελία για «σπάσιμο» των κανόνων στην έγκριση βιβλίων Α΄ Λυκείου
Καταγγελία-φωτιά για διδακτικά πακέτα Α΄ Λυκείου: «Ζητήματα διαφάνειας και προδιαγραφών»