Ρόδος
Τι αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Η κατάσταση στη Ρόδο είναι ανεξέλεγκτη με τα πύρινα μέτωπα να μην μπορούν να οριοθετηθούν. Τις τελευταίες ώρες, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης των περιοχών και της απομάκρυνσης των ανθρώπων από τα πύρινα μέτωπα, εξετάστηκαν συνολικά 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι 2 νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το news24/7, πρόκειται για έναν άνδρα που φέρει κάταγμα, και μια έγκυο η οποία νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Επίσης, δύο ανήλικοι προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας «Αρχαγγέλου» ελαφρά τραυματισμένοι, στους οποίους προσφέρθηκαν πρώτες βοήθειες και ακολούθως πήγαν σπίτι τους.

«Οι τουρίστες συνεχώς εκφράζουν τις ευχαριστίες προς τους υγειονομικούς και όλους τους εθελοντές που προστρέχουν σε βοήθεια. Είναι όμως αγανακτισμένοι με τα πρακτορεία που δεν φροντίζουν να φύγουν από το νησί.

Κλιμάκια συναδέλφων γιατρών και νοσηλευτών επισκέπτονται συνεχώς τους χώρους υποδοχής προσφέροντας νοσηλευτική και ιατρική φροντίδα», αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

moro - vrefos.jpg
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη με θύμα παιδί τριών ετών - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο, ήταν υποσιτισμένο
Κατά την πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του παιδιού, το ιατρικό προσωπικό εντόπισε ιδιαίτερα ανησυχητικά σημάδια
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη με θύμα παιδί τριών ετών - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο, ήταν υποσιτισμένο
γλώσσα
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αναστραμμένη Τάξη στην τάξη των “ιταλικών”: Καινοτόμος εκπαιδευτική δράση
Η δράση έχει θέμα: «Cosa Nostra, ’Ndrangheta, Camorra, Sacra Corona Unita: γλωσσικές, ιστορικές και κοινωνιολογικές εκφάνσεις της Μαφίας»
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αναστραμμένη Τάξη στην τάξη των “ιταλικών”: Καινοτόμος εκπαιδευτική δράση