Ρόδος
Τι αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Η κατάσταση στη Ρόδο είναι ανεξέλεγκτη με τα πύρινα μέτωπα να μην μπορούν να οριοθετηθούν. Τις τελευταίες ώρες, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης των περιοχών και της απομάκρυνσης των ανθρώπων από τα πύρινα μέτωπα, εξετάστηκαν συνολικά 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι 2 νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το news24/7, πρόκειται για έναν άνδρα που φέρει κάταγμα, και μια έγκυο η οποία νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Επίσης, δύο ανήλικοι προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας «Αρχαγγέλου» ελαφρά τραυματισμένοι, στους οποίους προσφέρθηκαν πρώτες βοήθειες και ακολούθως πήγαν σπίτι τους.

«Οι τουρίστες συνεχώς εκφράζουν τις ευχαριστίες προς τους υγειονομικούς και όλους τους εθελοντές που προστρέχουν σε βοήθεια. Είναι όμως αγανακτισμένοι με τα πρακτορεία που δεν φροντίζουν να φύγουν από το νησί.

Κλιμάκια συναδέλφων γιατρών και νοσηλευτών επισκέπτονται συνεχώς τους χώρους υποδοχής προσφέροντας νοσηλευτική και ιατρική φροντίδα», αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Τι θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται σε Δημοτικά και Γυμνάσια

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

old-teacher
Εκπαιδευτικοί: Οι επόμενες μισθοδοσίες μονίμων κι αναπληρωτών
Χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς Taxisnet  δίνεται η δυνατότητα να κάνετε λήψη άμεσα της μηνιαίας βεβαίωσης αποδοχών
Εκπαιδευτικοί: Οι επόμενες μισθοδοσίες μονίμων κι αναπληρωτών
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αύριο Τρίτη (7μμ) στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας θα γίνει η παρουσίαση - εκδήλωση για το βιβλίο "Καλή πατρίδα σύντροφε"
Το βιβλίο της Ελένης Νικολαϊδου "Καλή πατρίδα, σύντροφε!" (από τις εκδόσεις Εταιρεία Σύγχρονης Ιστορίας με πρόλογο-εισαγωγή του Προκόπη Παπαστράτη)...
Αύριο Τρίτη (7μμ) στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας θα γίνει η παρουσίαση - εκδήλωση για το βιβλίο "Καλή πατρίδα σύντροφε"