Ρόδος
Τι αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Η κατάσταση στη Ρόδο είναι ανεξέλεγκτη με τα πύρινα μέτωπα να μην μπορούν να οριοθετηθούν. Τις τελευταίες ώρες, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης των περιοχών και της απομάκρυνσης των ανθρώπων από τα πύρινα μέτωπα, εξετάστηκαν συνολικά 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι 2 νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το news24/7, πρόκειται για έναν άνδρα που φέρει κάταγμα, και μια έγκυο η οποία νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Επίσης, δύο ανήλικοι προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας «Αρχαγγέλου» ελαφρά τραυματισμένοι, στους οποίους προσφέρθηκαν πρώτες βοήθειες και ακολούθως πήγαν σπίτι τους.

«Οι τουρίστες συνεχώς εκφράζουν τις ευχαριστίες προς τους υγειονομικούς και όλους τους εθελοντές που προστρέχουν σε βοήθεια. Είναι όμως αγανακτισμένοι με τα πρακτορεία που δεν φροντίζουν να φύγουν από το νησί.

Κλιμάκια συναδέλφων γιατρών και νοσηλευτών επισκέπτονται συνεχώς τους χώρους υποδοχής προσφέροντας νοσηλευτική και ιατρική φροντίδα», αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ενήλικας δίνει εξετάσεις για Πιστοποίηση Ισπανικών
ΑΣΕΠ 2026: Πώς παίρνεις την πιο εύκολη Πιστοποίηση Ισπανικών άμεσα
Γιατί χιλιάδες υποψήφιοι στρέφονται σε αυτή την πιστοποίηση Ισπανικών για 2η Πιστοποίηση ξένης γλώσσας; Πόσο εύκολα μπορείτε να πάρετε το χαρτί
ΑΣΕΠ 2026: Πώς παίρνεις την πιο εύκολη Πιστοποίηση Ισπανικών άμεσα