τροχαίο στα Γιάννενα
Σοβαρό τροχαίο στα Ιωάννινα

Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, ανάμεσα από τους φωτεινούς σηματοδότες στα Μάρμαρα και στη διασταύρωση προς Σεισμόπληκτα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο ήχος της έγινε αντιληπτός στη γύρω περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ενώ δυνάμεις της Τροχαίας έκλεισαν το τμήμα της περιφερειακής που σημειώθηκε το τροχαίο για δύο περίπου ώρες.

Και οι δύο οδηγοί, ένας 27χρονος ημεδαπός και μια 22χρονη επίσης ημεδαπή διακομίσθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα που εφημέρευε.

Η 22χρονη κοπέλα λόγω των βαρύτατων τραυμάτων της μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου δίνει μάχη για τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Χαρδαλιάς
Νίκος Χαρδαλιάς: «Αποφασίσαμε το κλείσιμο των σχολείων - Η Αττική σε κόκκινο συναγερμό»
Κλειστά σχολεία Αττική 21/1: Η επίσημη δήλωση Χαρδαλιά και η απόφαση για «λουκέτο» – Τι ισχύει για τηλεκπαίδευση λόγω κακοκαιρίας
Νίκος Χαρδαλιάς: «Αποφασίσαμε το κλείσιμο των σχολείων - Η Αττική σε κόκκινο συναγερμό»