Πνιγμός 6χρονου στο Καβούρι: Οι γονείς «προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί» – Τι λέει ναυαγοσώστης
«Δεν πήρα καν σωσίβιο γιατί ήταν ήδη σε νερά που δεν χρειάζεται σωσίβιο»

Μια ακόμη τραγωδία στις ελληνικές θάλασσες σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όπου ένα μικρό αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, από την παραλία Μεγάλου Καβουριού Αττικής, στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Είδα το γεγονός… το παιδάκι να είναι χωρίς τις αισθήσεις του», δήλωσε ο ναυαγοσώστης που έπεσε στη θάλασσα για το άτυχο παιδί στον Alpha. «Δεν πήρα καν σωσίβιο γιατί ήταν ήδη σε νερά που δεν χρειάζεται σωσίβιο. Η διαδικασία έγινε όπως προβλέπεται».

Οι γονείς είχαν αναστατωθεί. Προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Οι περισσότεροι λουόμενοι έδειξαν ψυχραιμία και απομάκρυναν τους γονείς και τους συγγενείς του παιδιού, ώστε να αφήσουν τον ναυαγοσώστη να κάνει το έργο του.

Οι γονείς του 6χρονου συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι αφού τους ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

«Οι γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά από τα μάτια τους ούτε ένα δευτερόλεπτο», τονίζει ο ναυαγοσώστης.

«Το 6χρονο αγόρι μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στις 18:24. Ήταν απνοϊκό, χωρίς σφυγμό και χωρίς ζωτικές ενδείξεις. Το παιδί διασωληνώθηκε και ξεκίνησαν οι προσπάθειες ανάνηψης για 45 λεπτά, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα», τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημοσ
Δημοσκόπηση Interview: Κυβερνητική φθορά και πολιτική αναδιάταξη με «είσοδο» Καρυστιανού
Υποχώρηση των κυβερνητικών ποσοστών και «πρεμιέρα» Καρυστιανού στην τρίτη θέση
Δημοσκόπηση Interview: Κυβερνητική φθορά και πολιτική αναδιάταξη με «είσοδο» Καρυστιανού
Λόρι Τσάβες-ΝτεΡέμερ
ΗΠΑ: Παραιτήθηκε η υπουργός Εργασίας μετά από καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά
Υπό έρευνα για προσωπικά και υπηρεσιακά ζητήματα η Λόρι Τσάβες-ΝτεΡέμερ – Αναλαμβάνει υπηρεσιακός υπουργός ο Κιθ Σόντερλινγκ
ΗΠΑ: Παραιτήθηκε η υπουργός Εργασίας μετά από καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά