Δολοφονία τρανς
Μαρτυρικός ο θάνατος της 46χρονης – Ο τσακωμός με έναν άντρα

Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονία της 46χρονης τρανς γυναίκας, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομία, συγκέντρωσε βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου βρίσκεται το σπίτι της και άρχισαν να ψάχνουν το υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σε ένα βίντεο φαίνεται να περπατάει η 46χρονη με έναν άνδρα και να μπαίνουν μαζί στο σπίτι το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου. Αυτός ο άνδρας εκτιμάται πως είναι και ο δράστης του εγκλήματος.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σπίτι της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, έχουν εντοπιστεί 50 αποτυπώματα. Μετά τη διαδικασία ταυτοποίησης, διαπιστώθηκε ότι κάποια από αυτά ανήκουν σε δέκα σεσημασμένους.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι ένας από τους δέκα σεσημασμένους είναι το πρόσωπο που αποτυπώνεται στο επίμαχο βίντεο.

Μάλιστα, κάποια από τα αποτυπώματα φαίνεται πως έχουν εντοπιστεί και σε επίμαχα σημεία, όπως στο ψαλίδι και στην κάσα του παραθύρου από το οποίο φέρεται να διέφυγε ο δολοφόνος.

Ο τσακωμός

Στο πλαίσιο των ερευνών λαμβάνουν και καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν με ποιους συναντήθηκε η 46χρονη, το τελευταίο διάστημα.

Περισσότερες από δέκα καταθέσεις έχουν λάβει και από το στενό φιλικό περιβάλλον της Άννας από την Κούβα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, φίλες και συνάδελφοι της 46χρονης φέρεται να έχουν καταθέσει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα το θύμα είχε συχνούς τσακωμούς με έναν άνδρα, που εκτιμάται ότι είναι και ο δολοφόνος της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα