ΕΚΑΒ
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME NEWS
Διαφορετική φαίνεται να είναι η αιτία θανάτου της 16χρονης στη Χαλκιδική, η οποία είχε υποστεί αλλεργικό σοκ

Ανατροπή φέρνει η επίσημη αιτία θανάτου στην υπόθεση της άτυχης 16χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ποια η αιτία θανάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr από ιατροδικαστικές πηγές, ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προκλήθηκε από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανατρέπει την έως τώρα εκδοχή, σύμφωνα με την οποία η 16χρονη κατέληξε μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στη 16χρονη σε κλίμα οδύνης.

Το μοιραίο γεγονός

Μετά από έξοδο της, η κοπέλα πήγε για φαγητό όπου κατανάλωσε την μοιραία τροφή που της προκάλεσε το αλλεργικό σοκ. Η λεπτομέρεια που σοκάρει, ωστόσο, είναι πως όταν έδωσε την παραγγελία της ρώτησε εάν περιείχε η συγκεκριμένη τροφή το συστατικό στο οποίο ήταν αλλεργική.

Από το κατάστημα της απάντησαν πως όχι και έτσι εκείνη ήσυχη το κατανάλωσε. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έπαθε αλλεργικό σοκ. Όταν το ασθενοφόρο κατέφτασε μετά από αρκετή ώρα, ήταν πλέον αργά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

special education
Αλαλούμ και ανισότητες στις άδειες ανατροφής: Εκπαιδευτικοί ζητούν ενιαία εφαρμογή της νομοθεσίας
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί αδικούνται στις άδειες ανατροφής: Κλήση για πλήρη εξίσωση δικαιωμάτων
Αλαλούμ και ανισότητες στις άδειες ανατροφής: Εκπαιδευτικοί ζητούν ενιαία εφαρμογή της νομοθεσίας
mpampiniotis.jpg
Απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Αϊ-Βασίλης ή Αη Βασίλης; Αποτίνω ή αποτίω φόρο τιμής; Ξέρετε ποιο είναι το σωστό;
Η σωστή χρήση της γλώσσας δεν είναι θέμα αυστηρότητας, αλλά κατανόησης.
Απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Αϊ-Βασίλης ή Αη Βασίλης; Αποτίνω ή αποτίω φόρο τιμής; Ξέρετε ποιο είναι το σωστό;