Έσπασαν βιτρίνες από καταστήματα στη Δάφνη
Έσπασαν τις βιτρίνες πέντε καταστημάτων για να τα διαρρήξουν

Ζημιές στις βιτρίνες πέντε καταστημάτων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Δάφνη κατάφερε άγνωστος τη νύχτα, προκειμένου να εισβάλλει και να αφαιρέσει χρήματα από τα ταμεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο άγνωστος ο οποίος επέβαινε σε μηχανάκι, στάθμευε μπροστά από τα καταστήματα και με σφυρί έσπαγε τις τζαμαρίες, ώστε να μπει στο εσωτερικό τους. Κατάφερε να διαρρήξει τρία από αυτά και να διαφύγει με άγνωστο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, δεν βρήκε μεγάλα ποσά, ωστόσο προκάλεσε ζημιές.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του:

Έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων και θεωρείται θέμα χρόνου η ταυτοποίησή του, ενώ ερευνάται ένα είχε συνεργό σε άλλο μηχανάκι που κρατούσε «τσίλιες» ή τον βοηθούσε.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΑΣΚΑΛΑ
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μαθητή και εκπαιδευτικό είναι πολλές φορές το μοναδικό «δίχτυ» που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα.
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
θεατρο
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση
Το θέατρο ως πανίσχυρο παιδαγωγικό εργαλείο μάθησης και ανάπτυξης: «Μαθαίνω και εξελίσσομαι πράττοντας»
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση