Μαραθώνιος Αθήνας 2026: Οι κλειστοί δρόμοι σήμερα Κυριακή, τα έκτακτα δρομολόγια του Μετρό και οι αλλαγές στο Τραμ

Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ατόμων για περιβαλλοντική ρύπανση

peripoliko astinomia perama
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι συλληφθέντες είχαν προβεί σε απόρριψη και επίχωση ποσοτήτων, τουλάχιστον δύο κυβικών μέτρων, στερεών και επικίνδυνων χημικών αποβλήτων, προκαλώντας εκτεταμένη πρόκληση περιβαλλοντικής ρύπανσης

Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 54 και 60 ετών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αστυνομικοί του τμήματος, με τη συνδρομή αρμόδιων υπηρεσιών και κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, πραγματοποίησαν εκσκαφή στον προαύλιο χώρο εταιρείας αγροχημικών προϊόντων που διατηρούν οι συλληφθέντες όπου διαπιστώθηκε, πως από τον Οκτώβριο του 2022 είχαν προβεί στην απόρριψη και επίχωση ποσοτήτων, τουλάχιστον δύο κυβικών μέτρων, στερεών και επικίνδυνων χημικών αποβλήτων, προερχόμενων από την παραγωγική της διαδικασία, με αποτέλεσμα την εκτεταμένη πρόκληση περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ: Τι αλλάζει για διευθυντές και προϊσταμένους σε σχολεία

Σχολικά βιβλία Βόρειας Μακεδονίας: Η Ελλάδα ζητά διορθώσεις

Από ποια γλώσσα προέρχεται η λέξη «ταξί»;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία