peripoliko astinomia perama
Οι συλληφθέντες είχαν προβεί σε απόρριψη και επίχωση ποσοτήτων, τουλάχιστον δύο κυβικών μέτρων, στερεών και επικίνδυνων χημικών αποβλήτων, προκαλώντας εκτεταμένη πρόκληση περιβαλλοντικής ρύπανσης

Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 54 και 60 ετών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αστυνομικοί του τμήματος, με τη συνδρομή αρμόδιων υπηρεσιών και κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, πραγματοποίησαν εκσκαφή στον προαύλιο χώρο εταιρείας αγροχημικών προϊόντων που διατηρούν οι συλληφθέντες όπου διαπιστώθηκε, πως από τον Οκτώβριο του 2022 είχαν προβεί στην απόρριψη και επίχωση ποσοτήτων, τουλάχιστον δύο κυβικών μέτρων, στερεών και επικίνδυνων χημικών αποβλήτων, προερχόμενων από την παραγωγική της διαδικασία, με αποτέλεσμα την εκτεταμένη πρόκληση περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα