Thumbnail
Ο 27χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών για τον βιασμό 16χρονης

Σε κάθειρξη 8 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης 27χρονος ράπερ, επειδή κακοποίησε σεξουαλικά μία 16χρονη, με την οποία είχε αναπτύξει επικοινωνία μέσω δημοφιλούς διαδικτυακής εφαρμογής.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό ανηλίκου, ενώ τον αθώωσε για την πράξη της παράνομης κατακράτησης. Αποφάσισε δε, να του χορηγήσει το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Μετά την ετυμηγορία των δικαστών επέστρεψε στις φυλακές.

Κατά την κεκλεισμένων των θυρών δίκη, ο κατηγορούμενος φέρεται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, να αποδέχτηκε ότι προχώρησε σε ερωτικές πράξεις με την καταγγέλλουσα, αλλά υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Η ανήλικη είχε εξεταστεί από παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. όπου επιβεβαίωσε την καταγγελία της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
Στον «αέρα» οι σχολικές εκδρομές στην Ανατολική Θεσσαλονίκη – Έντονες αντιδράσεις γονέων
Γονείς κατά ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης: «Μην μπλοκάρετε τις εκδρομές λίγες μέρες πριν την αναχώρηση»
Στον «αέρα» οι σχολικές εκδρομές στην Ανατολική Θεσσαλονίκη – Έντονες αντιδράσεις γονέων