Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να σώσουν τον 12χρονο που παραλίγο να πνιγεί σε παραλία στα Χανιά, ο ίδιος όμως δεν έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης.
Το αγοράκι ανασύρθηκε την Κυριακή (09/07) από τη θάλασσα στη Γεωργιούπολη Χανίων και οι ελπίδες για την ανάρρωσή του όλο και λιγοστεύουν, όπως αναφέρει το neakriti.gr
Η κατάσταση της υγείας του, που εξ’ αρχής είχε χαρακτηριστεί ως βαρύτατη από τους γιατρούς, δεν παρουσίασε σημάδια βελτίωσης, παρά τις προσπάθειες των γιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.
Όπως είπε στην ΕΡΤ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, η κλινική κατάσταση του παιδιού παραμένει βαριά. Οι γιατροί κρατούν ενήμερους τους γονείς του και ήδη από χθες ξεκίνησαν τη διαδικασία ελέγχου της εγκεφαλικής λειτουργίας του.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ