παιδί
Έχει υποστεί βλάβες στο στομάχι και τον οισοφάγο

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 9χρονος, που κατάπιε καυστικό υγρό στη Ρόδο.

Όπως είπε αποκλειστικά στο LIVE NEWS ο παππούς του παιδιού, ευτυχώς πρόλαβε να τον σταματήσει η μητέρα του και να μην καταναλώσει μεγάλη ποσότητα, μόλις είδε το μπουκάλι που κράταγε.

«Νερό νόμιζε ότι ήτανε και πήγε να το πιει. Τον πρόλαβε η μητέρα και σταμάτησε. Λίγο ακούμπησε. Στο νοσοκομείο τον πήγε κατευθείαν ο πατέρας και είχε διαπιστωθεί λίγο κάψιμο στον λάρυγγα» περιγράφει ο παππούς του παιδιού.

«Ήταν με τη μητέρα του και τον πατέρα του σπίτι. Του φώναξε νομίζω και το έφτυσε κατευθείαν. Θα το κατάλαβε και το ίδιο το παιδί γιατί είναι 9 χρόνων» προσθέτει ο παππούς του.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί μετά από μία σειρά εξετάσεων, διαπίστωσαν πως το καυστικό υγρό είχε περάσει σε ζωτικά όργανα του 9χρονου αγοριού.

Έτσι, έκριναν απαραίτητη την αεροδιακομιδή του και στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση για να μεταφερθεί το παιδί στην Αθήνα, στο νοσοκομείο Παίδων.

«Ήρθε αεροπλάνο και τον πήγανε στην Αθήνα. Αυτήν την στιγμή είναι στο ‘Παίδων»’. Περιμένω τηλέφωνο από τον πατέρα και εγώ» λέει ο παππούς του.

Το αγοράκι από την κατάποση του καυστικού υγρού έχει υποστεί βλάβες στον οισοφάγο και το στομάχι. Του έχει χορηγηθεί παρεντερική θεραπεία και βρίσκεται ακόμα διασωληνωμένο».

«Να ήταν σε κανένα παράθυρο τίποτα και δεν το υπολόγισε το παιδί και νόμιζε ότι ήταν νερό; Κάπως έτσι πρέπει να έγινε. Δεν μπορώ να κρατηθώ στα πόδια μου» συμπληρώνει ο παππούς του 9χρονου.

Όσο περνάνε οι ώρες η αγωνία των γονιών του κορυφώνεται, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ακόμα ως ιδιαίτερα σοβαρή από τους γιατρούς.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα