αρκουδακι
Ο Αρκτούρος έσωσε το αρκουδάκι και το παρέδωσε στη μαμά του

Ένα μικρό αρκουδάκι έπεσε σε μία δεξαμενή στη Καστοριά, όπου και εγκλωβίστηκε και δεν μπορούσε να βγει. Η μαμά του τριγυρνούσε συνεχώς εκεί, ώστε να το προσέχει και να δει τι κάνει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρκτούρου στήθηκε επιχείρηση διάσωσης του ζώου, όπου και σώθηκε, ενώ η μαμά του το πήρε και έφυγαν.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Τυχερό στην ατυχία του στάθηκε ένα μικρό αρκουδάκι που έπεσε μέσα σε μία δεξαμενή στη Λεύκη Καστοριάς. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από τη Διεύθυνση Δασών Καστοριάς και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ σε συνεργασία με την Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μαμά αρκούδα ήταν αρκετά κοντά και συχνά έκανε την εμφάνισή της κοντά στο σημείο της επιχείρησης.

Τελικά με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Δασών κόπηκε ένας κορμός  δέντρου που τοποθετήθηκε εντός της δεξαμενής ώστε να δώσει διέξοδο στο αρκουδάκι. Πράγματι, έπειτα από λίγη ώρα, κι ενώ όλοι οι συμμετέχοντες είχαν αποχωρήσει, το αρκουδάκι σκαρφάλωσε και βγήκε έξω από τη δεξαμενή και μάλιστα η κάμερα συνέλαβε και τη μαμά αρκούδα που το πήρε και έφυγαν μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περιστατικά αλληλεπίδρασης σε κατοικημένες περιοχές φέτος έχουν αυξηθεί δραματικά και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους φορείς να ανταποκριθούν στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και να ενισχύσουν τους φορείς που συμμετέχουν στο πλαίσιο λειτουργίας της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα