dypa
Ο υπάλληλος έσβηνε πρόστιμα εταιρειών έναντι χρηματικού ποσού

Συνελήφθη χθες (29/06) από το εσωτερικό Υποθέσεων, ένας υπάλληλος της δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για δωροληψία. Παράλληλα, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμα μια υπάλληλος και 13 ιδιώτες.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έγινε γνωστή ύστερα από καταγγελία, ο υπάλληλος δρούσε από τον Μάρτιου του 2023, και έβρισκε επιχειρηματίες από το «Εργάνη», οι οποίοι δεν είχαν δηλώσει εγκαίρως την αποχώρηση τους υπαλλήλου. Έπειτα επικοινωνούσε με τους λογιστές και τους έλεγε ότι δεν θα σβήσει το πρόστιμο, έναντι χρηματικού ποσού, ύψος 50-100€.

Παράλληλα προέκυψε ως συνεργός, που εργάζεται και εκείνη στην ΔΥΠΑ, είναι και η γυναίκα του ή όποια ήταν προϊσταμένη του.

Σε σωματικές έρευνες και από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4.050 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Μέχρι στιγμής έχει διακριβωθεί η εμπλοκή του υπαλλήλου σε τουλάχιστον 15 περιπτώσεις, ενώ η έρευνα για την εξακρίβωση και διαπίστωση ανάλογων περιπτώσεων συνεχίζεται.  

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δάσκαλοι
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;
Γιατί κανένας εκπαιδευτικός δεν μπορεί  να δημιουργήσει προβάδισμα και να διδάξει ελευθερία, όταν ο ίδιος εργάζεται υπό καθεστώς φόβου
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;