Μητέρα ξυλοκόπησε την 7χρονη κόρη της στη μέση του δρόμου
Η 40χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Για τον ξυλοδαρμό της 7χρονης κόρης της οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα μία 40χρονη μητέρα από τον Βόλο. Η γυναίκα σύμφωνα με μαρτυρίες την χτύπησε στη μέση του δρόμου.

Η 40χρονη γυναίκα, όπως μεταδίδει το gegonota.news, επισκέφθηκε κατάστημα της πόλης, μάλωσε και χτύπησε την μικρή μπροστά σε κόσμο και συνελήφθη μετά από σχετική καταγγελία το απόγευμα της Τετάρτης (21/6). Την «κινητοποίηση» για να υπάρξουν καταγγελίες προκάλεσαν οι εκδορές στο σώμα της 7χρονης.

Η μητέρα, υποστηρίζει πως η μικρή είναι υπερκινητική και χτυπάει συνέχεια στο παιχνίδι, ενώ παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξέταση και η Εισαγγελία ζήτησε και ιατροδικαστική εξέταση της 7χρονης.

Η μητέρα που αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των εξετάσεων αρνήθηκε πως χτυπά το παιδί, αλλά αυτό συμβαίνει αποσπασματικά και σε καμία περίπτωση δεν την χτυπά σε σημείο που να προκαλεί εκδορές στο σώμα της.

Η ιατροδικαστική η οποία κατατέθηκε χθες Πέμπτη (22/6) απέδειξε πως δεν υπήρξε ξυλοδαρμός, αλλά οι εκδορές προέρχονταν όντως από χτυπήματα στο παιχνίδι και θα ακολουθήσει παιδοψυχιατρική εξέταση του παιδιού.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Δραματική προειδοποίηση φον ντερ Λάιεν: «Η σύγκρουση στο Ιράν θα επηρεάζει την Ευρώπη για χρόνια»
«Σκληρή πραγματικότητα» για την Ευρώπη – Προειδοποίηση για μακροχρόνιες επιπτώσεις από τη σύγκρουση
Δραματική προειδοποίηση φον ντερ Λάιεν: «Η σύγκρουση στο Ιράν θα επηρεάζει την Ευρώπη για χρόνια»
Ντόναλντ Τραμπ
«Τέλος το καλό παιδί»: Ο Τραμπ ανεβάζει ΑΙ εικόνα με όπλο και στέλνει μήνυμα στο Ιράν
«Τέρμα το καλό παιδί»: Ο Τραμπ απειλεί το Ιράν με ΑΙ φωτογραφία, γυαλί ηλίου κι ένα όπλο στο χέρι
«Τέλος το καλό παιδί»: Ο Τραμπ ανεβάζει ΑΙ εικόνα με όπλο και στέλνει μήνυμα στο Ιράν