αναστάζια
Η τραγική κατάληξη της 27χρονης Αναστάζια «ζωντάνεψε» τον εφιάλτη της 30χρονης Μαρίας, η οποία καταγγέλλει πως κάποιος επιχείρησε να τη βιάσει στο ίδιο σημείο - Είναι ακριβώς το ίδιο σημείο, ακριβώς το λέω και ανατριχιάζω. Μπορώ να νιώσω τι έπαθε η κοπέλα»

«Ζωντάνεψε» ο εφιάλτης για την 30χρονη Μαρία, η οποία καταγγέλλει πως στο παρελθόν έχει επιχειρήσει να τη βιάσει στο ίδιο σημείο, μέλος της παρέας του βασικού υπόπτου της αρπαγής της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, μιλώντας στο MEGA, μόλις λίγες ημέρες πριν και μόλις 20 μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε η σορός της Αναστάζια, μέλος της παρέας του βασικού υπόπτου που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης από την Πολωνία, αποπειράθηκε να την βιάσει.

«Είναι ακριβώς το ίδιο σημείο, ακριβώς το λέω και ανατριχιάζω. Δηλαδή ξέρω τι έπαθε η κοπέλα. Μπορώ να νιώσω τι έπαθε η κοπέλα και τρελαίνομαι γιατί δεν είδα αυτόν που μου το έκανε σε έμενα, δηλαδή αυτό σημαίνει πως ήτανε παρέα, ότι είναι κλίκα, πώς να το πω και θα το ξανά κάνει όσο είναι ελεύθερος» συγκλονίζει η 30χρονη.

«Ίσως της ΄ριξαν κάτι μέσα στο ποτό»

«Σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, ξέρω τι συνέβη στην κοπέλα. Συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα. Την βρήκανε στο δρόμο, την προσέγγισαν. Η κοπέλα είχε πιει κρασί όπως λένε στην ταβέρνα, ίσως ήταν λίγο σε μέθη, μπορεί να της είπαν αυτό “να σε πάω σπίτι”, να την κέρασαν μια πορτοκαλάδα, μια μπύρα, κάτι και με την πρώτη ευκαιρία της ρίξανε κάτι μέσα σε αυτό το πράγμα. Εγώ αν ήμουνα πενήντα μετρά πιο μακριά, που δεν υπήρχε κανένας,  και από πάνω να ‘ναι το δέντρο που βρέθηκε η κοπέλα, πενήντα μέτρα πιο μακριά θα είχε συμβεί και σε μένα» συνεχίζει.

Η Μαρία δύο εβδομάδες μετά την απόπειρα βιασμού της από τον αλλοδαπό δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εφιάλτη τρέμει στην ιδέα ότι θα μπορούσε να ήταν εκείνη στην θέση της άτυχης Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή λίγα μέτρα μακριά.

Υπενθυμίζεται πως το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της προχωρημένης σήψης της 27χρονης ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να εξακριβώσει το μέσο που προκάλεσε τον θάνατό της Αναστάζια, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να ήταν ασφυκτικός.

Βασικός ύποπτος για τις Αρχές, ο οποίος όμως υποστηρίζει ότι είναι αθώος, είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Κω και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στην ανακρίτρια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

bullying
Πώς μπορείς να γιορτάσεις το Πάσχα;
Κι αν για τον Άγιο Βασίλη κάποια στιγμή απομυθοποιείς το όλο σκηνικό, για το Πάσχα δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο. Είναι, άλλωστε, τόσο ισχυρό το όλο...
Πώς μπορείς να γιορτάσεις το Πάσχα;
τροχαίο Πειραιώς
Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά το σοκαριστικό τροχαίο με πέντε άτομα στην Πειραιώς
Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο