emvolio
Μύκονος: Επαναφέρουν μεθυσμένους τουρίστες χορηγώντας ενδοφλέβιους ορούς με ζαχαρόνερο και τους χρεώνουν έως 1.000 ευρώ

Στη Μύκονο, όταν ένας επισκέπτης βρίσκεται σε οξεία μέθη ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και χρήζει βοήθειας, ειδοποιείται γιατρός από την περιοχή, ο οποίος προβαίνει σε ενδοφλέβια θεραπεία IV, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του newsbeast.gr.

Eπί της ουσίας χορηγείται στον ασθενή ζαχαρόνερο, βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα, που περνούν στην κυκλοφορία του αίματος, ώστε να υπάρξουν γρήγορα αποτελέσματα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Μάλιστα, για τον συγκεκριμένο ενδοφλέβιο ορό οι γιατροί λαμβάνουν από 500 έως και 1.000 ευρώ τη φορά.

Εννοείται πως τα ποσά αυτά είναι «μαύρα» και δεν κόβονται αποδείξεις για τέτοιου είδους ιατρικές υπηρεσίες που θα μπορούσε να προσφέρει ακόμη και ένας αγροτικός γιατρός ή μια νοσηλεύτρια που κάνει ενέσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία σε σχολείο
Πολλαπλό Βιβλίο: Παράταση μέχρι τις 29 Μαΐου για Δημοτικό, Γυμνάσιο και Α’ Λυκείου
Αγώνας δρόμου για τα νέα συγγράμματα το σχολικό έτος 2027-2028 – Πότε θα έχουν οι εκπαιδευτικοί στα χέρια τους το υλικό
Πολλαπλό Βιβλίο: Παράταση μέχρι τις 29 Μαΐου για Δημοτικό, Γυμνάσιο και Α’ Λυκείου
Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊωάννου σε συνάντηση με την ΟΙΕΛΕ
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Μελετάμε το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών»
«Θα υποβάλουμε προτάσεις στα αρμόδιο Υπουργεία» - Ισχυρή βούληση του ΑΣΕΠ για θωράκιση της αξιοκρατίας στις προσλήψεις
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Μελετάμε το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών»
Θάνος Τζήμερος
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»
«Ο Θάνος Τζήμερος θα έδειχνε με το δάχτυλο τους 200 ήρωες στην Καισαριανή. Εμείς είμαστε υπερήφανοι που δεν είμαστε απόγονοι των Ράλληδων»
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»