emvolio
Μύκονος: Επαναφέρουν μεθυσμένους τουρίστες χορηγώντας ενδοφλέβιους ορούς με ζαχαρόνερο και τους χρεώνουν έως 1.000 ευρώ

Στη Μύκονο, όταν ένας επισκέπτης βρίσκεται σε οξεία μέθη ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και χρήζει βοήθειας, ειδοποιείται γιατρός από την περιοχή, ο οποίος προβαίνει σε ενδοφλέβια θεραπεία IV, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του newsbeast.gr.

Eπί της ουσίας χορηγείται στον ασθενή ζαχαρόνερο, βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα, που περνούν στην κυκλοφορία του αίματος, ώστε να υπάρξουν γρήγορα αποτελέσματα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Μάλιστα, για τον συγκεκριμένο ενδοφλέβιο ορό οι γιατροί λαμβάνουν από 500 έως και 1.000 ευρώ τη φορά.

Εννοείται πως τα ποσά αυτά είναι «μαύρα» και δεν κόβονται αποδείξεις για τέτοιου είδους ιατρικές υπηρεσίες που θα μπορούσε να προσφέρει ακόμη και ένας αγροτικός γιατρός ή μια νοσηλεύτρια που κάνει ενέσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

altshaimer-1068x703.jpg
Αλτσχάιμερ: Νέα θεραπευτική προσέγγιση δείχνει να αντιστρέφει την απώλεια μνήμης
Πρωτοποριακή ουσία στοχεύει τα γονίδια των νευρώνων και ανοίγει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση της άνοιας
Αλτσχάιμερ: Νέα θεραπευτική προσέγγιση δείχνει να αντιστρέφει την απώλεια μνήμης