Στη Μύκονο, όταν ένας επισκέπτης βρίσκεται σε οξεία μέθη ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και χρήζει βοήθειας, ειδοποιείται γιατρός από την περιοχή, ο οποίος προβαίνει σε ενδοφλέβια θεραπεία IV, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του newsbeast.gr.
Eπί της ουσίας χορηγείται στον ασθενή ζαχαρόνερο, βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα, που περνούν στην κυκλοφορία του αίματος, ώστε να υπάρξουν γρήγορα αποτελέσματα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
Μάλιστα, για τον συγκεκριμένο ενδοφλέβιο ορό οι γιατροί λαμβάνουν από 500 έως και 1.000 ευρώ τη φορά.
Εννοείται πως τα ποσά αυτά είναι «μαύρα» και δεν κόβονται αποδείξεις για τέτοιου είδους ιατρικές υπηρεσίες που θα μπορούσε να προσφέρει ακόμη και ένας αγροτικός γιατρός ή μια νοσηλεύτρια που κάνει ενέσεις.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom