paidikos stathmos
Ποια ΑΦΜ κάνουν από σήμερα αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Από σήμερα, Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 ξεκινά σταδιακά η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠΑμεΑ, περιόδου 2023 - 2024 με ΕΣΠΑ και ολοκληρώνεται στις 11 Ιουλίου 2023.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται τμηματικά, ανά λήγοντα αριθμό ΑΦΜ και αφορά στη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο Πρόγραμμα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024.

ΑΦΜ και ημερομηνίες

Συγκεκριμένα, οι αιτούντες μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στις παρακάτω ημερομηνίες, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, ως εξής:

  • 20/6/2023 – 22/6/2023 για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 0, 1, 2.
  • 23/6/2023 – 25/6/2023 για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 3, 4, 5.
  • 26/6/2023 – 29/6/2023 για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 6, 7, 8, 9.
  • 30/6/2023 – 11/7/2023 για όλα τα ΑΦΜ.

Οι Αιτήσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής θα μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ, www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr, από 20/6/2023 - 11/7/2023, με απαραίτητη την κατοχή των κωδικών Taxisnet.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι γονείς ή τα πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, ανάδοχοι γονείς, επίτροποι ή συμπαραστάτες, νόμιμοι εκπρόσωποι βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους, σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους.

Σημειώνεται πως η πλειοψηφία των στοιχείων που απαιτούνται θα αντληθούν αυτόματα, από διεπαφές με τα Πληροφοριακά Συστήματα, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Όλοι οι αιτούντες/σες, δύνανται να υποβάλλουν ένσταση, ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει οριστικοποιηθεί η αίτησή τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Βελόπουλος
Βελόπουλος: «Γεωργιάδης, Παπαθανάσης στοχοποιούν την Κοβέσι για να καλύψουν απευθείας αναθέσεις»
Κυριάκος Βελόπουλος κατά Άδωνι Γεωργιάδη: «Αυτός ο περίεργος τύπος ελέγχει τη ΝΔ από πάνω μέχρι κάτω»
Βελόπουλος: «Γεωργιάδης, Παπαθανάσης στοχοποιούν την Κοβέσι για να καλύψουν απευθείας αναθέσεις»