Κινητά τηλέφωνα
Μεγάλες αυξήσεις στις τιμές θα έρθουν σε σταθερή, κινητή τηλεφωνία και ίντερνετ μετά τις εκλογές

Μεγάλες αυξήσεις στις τιμές σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ θα έρθουν μετά τις εκλογές, καθώς η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) έδωσε το «πράσινο φως» για την αλλαγή του κανονισμού ώστε να επιτραπεί η τιμαριθμική αναπροσαρμογή των τιμολογίων.

Το αίτημα των παρόχων

Το αίτημα από τους παρόχους έχει υποβληθεί εδώ και καιρό επιχειρώντας να «ψαλιδίσουν» τα αυξημένα ενεργειακά κόστη αλλά και τον αυξημένο πληθωρισμό. Σύμφωνα με το αίτημα το οποίο έχουν υποβάλλει, και εν τέλει έχει γίνει δεκτό, οι πάροχοι θα μπορούν να αποφασίζουν να αλλάζουν τα τιμολόγιά τους μία φορά τον χρόνο, ανάλογα με το ύψος του πληθωρισμού που θα ανακοινώνει η ΕΛΣΤΑΤ.

Λύση αναζητείται για τα υφιστάμενα συμβόλαια η οποία θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα η δυνατότητα των συνδρομητών να αποχωρήσουν από τον εκάστοτε πάροχο νωρίτερα από όταν λήγει το συμβόλαιό τους, χωρίς πληρωμή ρήτρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καρτα
Αλλάζει το ΤΕΒΑ: Προπληρωμένη κάρτα αντί για τρόφιμα – Ποιοι θα τη λάβουν
Τέλος στις φυσικές διανομές και τις ουρές – Μηνιαία πίστωση χρημάτων για αγορές τροφίμων από τους ίδιους τους δικαιούχους
Αλλάζει το ΤΕΒΑ: Προπληρωμένη κάρτα αντί για τρόφιμα – Ποιοι θα τη λάβουν
olme kinitopoiiseis
ΟΛΜΕ: «Να σταματήσει τώρα η πειθαρχική δίωξη του Δ/ντη του 1ου ΓΕΛ Παπάγου»
ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ Α-Γ Ανατολικής Αττικής ζητούν την άμεση απόσυρση της δίωξης, υπογραμμίζοντας την υποστήριξη γονέων και μαθητών
ΟΛΜΕ: «Να σταματήσει τώρα η πειθαρχική δίωξη του Δ/ντη του 1ου ΓΕΛ Παπάγου»