αναγνωστόπουλος
«Όχι μια και δύο προτάσεις, από ελληνικά ή ξένα μέσα, σε επίπεδο Netflix, παραγωγών του εξωτερικού ή παραγωγών από την Ευρώπη«, τονίζει ο δικηγόρος του

Προτάσεις από Ελλάδα αλλά και εξωτερικό φαίνεται να δέχεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να γίνει η ταινία η ζωή του μέχρι και στο Netflix.

Ο γυναικοκτόνος, ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα και το σκυλί τους στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έχει δεχτεί προτάσεις από εταιρίες, οι οποίες εκφράζουν ενδιαφέρον για να κάνουν ταινία με θέμα τη ζωή του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Καρολάιν.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι από την σύλληψη του Αναγνωστόπουλου και έπειτα, ακόμη και στην τελευταία περίοδο στο Εφετείο, υπήρξαν πολλές προτάσεις. «Όχι μια και δύο προτάσεις, από ελληνικά ή ξένα μέσα, σε επίπεδο Netflix, παραγωγών του εξωτερικού ή παραγωγών από την Ευρώπη. Φυσικά πρέπει να είναι με την συναίνεση του εντολέα μου, αν θέλουν να γίνει πραγματικά κάτι αξιόλογο. Εξέφρασαν επιθυμία για παραχώρηση δικαιωμάτων σε κάτι έτοιμο ή για να τους δοθούν πληροφορίες παραπάνω από αυτές που είναι γνωστές» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μιλήσει δημόσια για τη γυναικοκτονία που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και όχι μόνο, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε: «Όταν νιώσει την ανάγκη να μιλήσει θα το κάνει».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Δημόσιο - Εργασία
Δημόσιο: Εργαζόμενη σε υπουργείο κατήγγειλε παρενόχληση από προϊστάμενό της και δικαιώθηκε
Αρχικά η υπάλληλος ζητούσε 20.000 ευρώ ως αποζημίωση από το Δημόσιο, αλλά όταν η υπόθεση εκδικάστηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο, τελικώς κατάφερε...
Δημόσιο: Εργαζόμενη σε υπουργείο κατήγγειλε παρενόχληση από προϊστάμενό της και δικαιώθηκε