eleni_dimou
Η Ελένη Δήμου κατακεραυνώνει τον Νότη Σφακιανάκη - «Ας μείνει απομονωμένος, έκανε τραγικά λάθη»

Με αφορμή την “εξαφάνιση” του Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας, η Ελένη Δήμου μίλησε για τις σχέσεις που είχε με τον λαϊκό τραγουδιστή στο παρελθόν.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, ρωτήθηκε για την απόφαση του Νότη να απέχει από τη δισκογραφία και τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Εγώ και ο σύζυγός μου δώσαμε στον Νότη το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του. Εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο του δίσκο, το «Πρώτη φορά γιορτάζω». Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε από όλους, να σκεφτεί τα δικά του λάθη», ανέφερε αρχικά.

«Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές όλων, μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του… κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα» σημείωσε αμέσως μετά.

«Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, «έσκυψε» μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει. Ήταν τραγικά λάθη αυτά. Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Για μένα θέλουν απομόνωση» επεσήμανε η Ελένη Δήμου.

Ο στιχουργός, Νεκτάριος Μπήτρος, πήρε θέση για τα όσα δήλωσε η τραγουδίστρια για τον Νότη Σφακιανάκη και την «εξαφάνιση» του.

«Θα πω στην Ελένη Δήμου που έχει ωραία φωνή αλλά κακή άποψη για τον Νότη ότι ο Νότης δεν χάθηκε, είναι επιλογή του και δεν έχει να κάνει με αυτό».

«Έχω να μιλήσω με τον Νότη σχεδόν έναν χρόνο. Δεν τον βρίσκουμε πλέον στο τηλέφωνο. Ο Νότης έχει κάθε δικαίωμα να απέχει από τη δισκογραφία. Δεν έχει δικαίωμα να απέχει από τον κόσμο, οφείλει στην κυριολεξία να εμφανιστεί στα κέντρα γιατί τον πιστεύει ο κόσμος. Ένα δικαστήριο που του έτυχε έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξαφάνισή του» τόνισε ο κ. Μπήτρος.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πιερρακάκης-Μητσοτάκης
Τα σημερινά θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου - Παρουσίαση από τον Υπουργό Παιδείας ερανιστικού νομοσχεδίου
Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για σήμερα Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024
Τα σημερινά θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου - Παρουσίαση από τον Υπουργό Παιδείας ερανιστικού νομοσχεδίου
mitsotakis_pierrakakis
Υπουργικό Συμβούλιο: Νομοσχέδιο θα παρουσιάσει σήμερα ο Πιερρακάκης - Προ των πυλών μπόνους παραγωγικότητας
Επέκταση του μπόνους στο Δημόσιο - σύνδεση της αξιολόγησης με τα κίνητρα αποδοτικότητας 
Υπουργικό Συμβούλιο: Νομοσχέδιο θα παρουσιάσει σήμερα ο Πιερρακάκης - Προ των πυλών μπόνους παραγωγικότητας
αξιολόγηση-εκπαιδευτικών
Αξιολόγηση στο Δημόσιο 15.000-20.000 ατόμων με ΑΙ και λεξικό στόχων
Αφορά περίπου 250.000 υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ενώ εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί, οι δικαστικοί, οι νοσηλευτές και οι γιατροί, οι...
Αξιολόγηση στο Δημόσιο 15.000-20.000 ατόμων με ΑΙ και λεξικό στόχων