Thumbnail
Ελεύθερος υπό όρο αφέθηκε ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο προς το μέρος γάτας

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε ο 72χρονος που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία, ότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο κατά γάτας.

Απολογούμενος στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο ηλικιωμένος αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας φόνου ζώου συντροφιάς. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν σημάδεψε τη γάτα, άλλα έριξε στον αέρα με πλαστικές σφαίρες.

Ελεύθερος με όρο

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο, με την επιβολή του όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με τον κατηγορούμενο να «ρίχνει» από το μπαλκόνι του σπιτιού του προς το ζώο, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Η γάτα πάντως δεν εντοπίστηκε για να εξεταστεί και να εκτιμηθεί η κατάστασή της.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη, από το βήμα του Φόρουμ των Δελφών
Σοφία Ζαχαράκη: «Δημόσια και μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν συνεργατικά»
Η Υπουργός Παιδείας αναλύει το όραμα για την Ανώτατη Εκπαίδευση: Από τη χρηματοδότηση των 120 εκατ. ευρώ στις στρατηγικές συνεργασίες με ξένα ΑΕΙ
Σοφία Ζαχαράκη: «Δημόσια και μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν συνεργατικά»