anagnostopoulos mpampis glyka nera
INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Οι δικαστές απέρριψαν το αίτημά του

Το δικαστήριο αυτή την ώρα βρίσκεται σε διακοπή προκειμένου να ορίσει αυτεπαγγέλτως δικηγόρους οι οποίοι θα αναλάβουν την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Σήμερα (14/06) διεξάγεται η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με τον ίδιο να θέλει να παραιτηθεί από την έφεσή του.

Οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας αποφάνθηκαν ότι η παραίτηση δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτό το στάδιο της δίκης. Έτσι, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος σήμερα είναι απών από το εδώλιο.

«Έπειτα από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη πρέπει να συνεχιστεί» σημείωσε ο εισαγγελέας, όπως αναφέρει το dikastiko.gr.

Το δικαστήριο ακόμη αποφάσισε να διορίσει αυτεπαγγέλτως δυο νέους δικηγόρους για το Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μάλιστα, ο εισαγγελέας ανέφερε πως αν υπάρξουν δυο αρνήσεις από τους αυτεπαγγέλτους διοριζόμενους δικηγόρους τότε η δίκη του 34χρονου πιλότου μπορεί να συνεχιστεί χωρίς συνηγόρους.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανακαινιση
Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90% - Ποιοι δικαιούνται και πώς κάνετε αίτηση
Ανακαινίζω – Νοικιάζω: Έως 36.000 ευρώ επιδότηση και κάλυψη έως 90% – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90% - Ποιοι δικαιούνται και πώς κάνετε αίτηση
Μακάριος Λαζαρίδης
Επικό τρολάρισμα στα social media για τα 15.000 ένσημα Λαζαρίδη: «Δούλευε πριν γεννηθεί;»
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ισχυρίστηκε ότι έχει «λιώσει» στον ιδιωτικό τομέα, αλλά οι λογαριασμοί των χρηστών στο X δεν βγαίνουν με τίποτα
Επικό τρολάρισμα στα social media για τα 15.000 ένσημα Λαζαρίδη: «Δούλευε πριν γεννηθεί;»