ΓΑΤΑ
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο “πρωταγωνιστής” που αρχικά δελεάζει το γατάκι με μεζέ για να τον πλησιάσει και μετά το χτυπάει, φαίνεται να φοράει μπλούζα της πολιτικής προστασίας.

Νέο αποτρόπαιο περιστατικό κακοποίησης ζώου. Θύμα ένα αδέσποτο γατάκι στη Θάσο και δράστης ένας θαμώνας σε ταβέρνα του νησιού.

Βίντεο δείχνει τον άνδρα να τρώει σε μία ταβέρνα στη Θάσο όταν ξαφνικά τον πλησιάζει ένα γατάκι. Ο θαμώνας δελεάζοντάς το με φαγητό που κρατάει στα χέρια του, φαίνεται σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, να χτυπάει το ζωάκι στο κεφάλι με ένα γυάλινο μπουκάλι μπύρας, ενώ οι φίλοι του γελάνε.

Το περιστατικό θυμίζει την κακοποίηση γάτας σε ταβέρνα στην Αιδηψό, όπου ένας θαμώνας είχε κλωτσήσει το ζωάκι και το έριξε στη θάλασσα αφού το δελέασε με φαΐ.

Yπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Το Live News εντόπισε και επικοινώνησε με τον άνδρα που φαίνεται στο βίντεο. Εκείνος αρνείται όλες τις κατηγορίες και δηλώνει πως πρόκειται για ομοιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο “πρωταγωνιστής” που αρχικά δελεάζει το γατάκι με μεζέ για να τον πλησιάσει και μετά το χτυπάει, φαίνεται να φοράει μπλούζα της πολιτικής προστασίας.

Έβαλαν γατάκι σε σακούλα και το πέταξαν στα σκουπίδια

Ακόμα ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου βλέπει το φως της δημοσιότητας. Λίγο αφότου ένας άνανδρος πέταξε γυάλινο μπουκάλι σε γατάκι στη Θάσο, αφότου το δελέασε με φαγητό, ένα νέο αδιανόητο περιστατικό με θύμα και πάλι ένα γατάκι, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media ακούγεται ένα γατάκι να κλαίει μέσα από μια σακούλα σκουπιδιών. Τα παιδιά που άκουσαν το κλάμα του, σκίζουν τη σακούλα ελευθερώνοντας το γατάκι και γλιτώνοντάς το από βέβαιο θάνατο.


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα