ktinotrofos_kavala
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ενδοοικογενειακή βία καταγγέλλει ο αδερφός της κτηνοτρόφου

Το θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου, λίγα μέτρα μακριά από το ποιμνιοστάσιο της στο Ποδοχώρι Παγγαίου, στην περιοχή της Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προέκυψε ως αιτία θανάτου η εσωτερική αιμορραγία, έπειτα από δυνατά χτυπήματα που δέχθηκε στο σώμα της, ενώ ο χρόνος θανάτου προσδιοριζεται ότι ήταν στις 5 με 6 το απόγευμα της Παρασκευής.

Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον σύζυγό της και το σώμα της ήταν στο έδαφος και στηρίζονταν σε ένα λεπτό δέντρο, περίπου 25 μέτρα μακριά από το ποιμνιοστάσιο.

Από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό της, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, προέκυψε ότι έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις, με αποτέλεσμα η αστυνομία να έρευνα σοβαρά το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και να βρίσκεται σε εξέλιξη η συλλογή καταθέσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Ερευνάται αν χτυπήθηκε από κριάρι, δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Κιφνίδη, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται όντως για εγκληματική ενέργεια ή αν η άτυχη κτηνοτρόφος δέχθηκε χτυπήματα από κάποιο μεγαλόσωμο ζώο και πιο συγκεκριμένα από κάποιο κριάρι, για αυτόν τον λόγο ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να πέσει περισσότερο "φως" στην περίεργη υπόθεση θανάτου.

Είναι ενδεικτικό ότι στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα, κατά τη διάρκεια της σημερινής αυτοψίας παρουσία του ιατροδικαστή, βρέθηκε ένα κριάρι πάνω από 70 κιλά και πολύ επιθετικό, με αποτέλεσμα να εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο τα τραύματά της να προέρχονται από δύο ή τρία χτύπημα που δέχθηκε από το ζώο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 68χρονη κτηνοτρόφος έφερε πολύ σοβαρά και δυνατά χτυπήματα, κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα. Με δεδομένο ότι η γυναίκα είχε ύψος 1,50 μέτρα, ήταν περίπου 45 κιλά και 68 ετών, θεωρείται ότι δε θα χρειάζονταν πολλά και δυνατά χτυπήματα για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Σημειώνεται ότι δείγμα από τα νύχια και τα ρούχα της έχουν σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο και σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα που θα βοηθήσουν στη λύσει του μυστηρίου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νεοελληνική γλώσσα
Οι πρώτες εκτιμήσεις των βαθμολογητών για τις Πανελλήνιες 2026 (Βίντεο)
Έχουμε τις πρώτες ενδείξεις από τα βαθμολογικά κέντρα για τις επιδόσεις στις Πανελλήνιες και στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Οι πρώτες εκτιμήσεις των βαθμολογητών για τις Πανελλήνιες 2026 (Βίντεο)
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
ΠΟΕ-ΥΠΑΙΘΑ: Στα όρια τους οι υπηρεσίες για τον έλεγχο των δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ
Ασφυκτικές προθεσμίες και υποστελέχωση στον έλεγχο δικαιολογητικών για τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026 καταγγέλλει η ΠΟΕ - ΥΠΑΙΘΑ
ΠΟΕ-ΥΠΑΙΘΑ: Στα όρια τους οι υπηρεσίες για τον έλεγχο των δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ
eidiki agwgi
Ενταξιακή Εκπαίδευση: Οι προτάσεις ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΙΜΕΓΕΕ προς το Υπουργείο Παιδείας
Οι κοινές θεσμικές παρεμβάσεις και οι αναλυτικές προτάσεις των ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΙΜΕΓΕΕ προς το Υπουργείο Παιδείας
Ενταξιακή Εκπαίδευση: Οι προτάσεις ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΙΜΕΓΕΕ προς το Υπουργείο Παιδείας