Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ του Σαββάτου για περιστατικό συμπλοκής μαθητών στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με τις αρχές να προχωρούν στην προσαγωγή συνολικά 12 ατόμων.
Όπως αναφέρει το politesoraiokastrou.gr, ελάχιστα μέτρα μακριά από την Καστροπολιτεία, μπροστά στα μάτια δεκάδων γονέων και παιδιών, για αδιευκρίνιστο λόγο συνεπλάκησαν ανήλικοι με ξύλα, μπουνιές και κλωτσιές σκορπώντας τον πανικό.
Πολλοί από τους νεαρούς (ηλικίας περίπου 15-16 χρονών) τραυματίστηκαν, αφότου δέχτηκαν χτυπήματα σε χέρια, πόδια και πρόσωπο.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το άγριο επεισόδιο των ανηλίκων.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 12 προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου. Επιπρόσθετα θα σχηματιστεί δικογραφία και για τους γονείς των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ