Νοσοκομείο
Οι γιατροί έπεσαν επάνω στο παιδί κάνοντας υπερπάνθρωπες προσπάθειες, για αρκετή ώρα, να το επαναφέρουν

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Βέροια η τραγική είδηση του θανάτου ενός παιδιού μόλις 4,5 ετών που άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του.

Οι γονείς του παιδιού ήταν οι πρώτοι που περίπου στις 7 το πρωί της Παρασκευής αντιλήφθηκαν ότι το κορίτσι δεν είχε αναπνευστική λειτουργία και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Oι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας ξεκίνησαν αμέσως ΚΑΡΠΑ την οποία συνέχισαν μέχρι το ασθενοφόρο να φτάσει στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Εκεί όλοι οι γιατροί έπεσαν επάνω στο παιδί κάνοντας υπερπάνθρωπες προσπάθειες, για αρκετή ώρα, να το επαναφέρουν. Το κοριτσάκι διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr το 4χρονο παιδί έπασχε από συγγενή καρδιοπάθεια και αναπνευστική ανεπάρκεια, ενώ είχε υποβληθεί και στο παρελθόν σε χειρουργική επέμβαση.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο ελληνικός στρατός με ελληνική σημαία στο βάθος επάνω σε άρμα μάχης
Στρατιωτική θητεία: Το «χαράτσι» στις συντάξεις που πληρώνουν μόνο οι Έλληνες (Πίνακες)
Στην Ελλάδα πληρώνεις για την εξαγορά στις συντάξεις της θητείας, στην Ευρώπη είναι δωρεάν
Στρατιωτική θητεία: Το «χαράτσι» στις συντάξεις που πληρώνουν μόνο οι Έλληνες (Πίνακες)
κνε
Ο Γραμματέας της ΚΝΕ για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών: «Ανάσα και ελπίδα η 5η συνεχόμενη νίκη της Πανσπουδαστικής στις κάλπες»
Η ΚΝΕ χαιρετίζει την επικράτηση της ΠΚΣ έναντι της ΔΑΠ - «Συνεχίζουμε με νέες δυνάμεις για την αντεπίθεση του φοιτητικού κινήματος»
Ο Γραμματέας της ΚΝΕ για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών: «Ανάσα και ελπίδα η 5η συνεχόμενη νίκη της Πανσπουδαστικής στις κάλπες»