Γιώργος Μαργαρίτης
«Όταν προέρχεσαι από φτωχή οικογένεια, για να ορθοποδήσεις, θα περάσεις από συγμπληγάδες πέτρες και βάλε»

Ο γνωστός ερμηνευτής, Γιώργος Μαργαρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τον αδελφό του, τον οποίο έχασε σε ηλικία μόλις 6 ετών από την πείνα. «Όταν προέρχεσαι από φτωχή οικογένεια, για να ορθοποδήσεις, θα περάσεις από συγμπληγάδες πέτρες και βάλε», ανέφερε.

«Η φτώχεια είναι κι ένα τραύμα βέβαια. Μην κρυβόμαστε. Να μην έρθουν ξανά εκείνα τα χρόνια. Να μην έχουν παιδάκια να φάνε. Το ξέρετε ότι έχω χάσει κι εγώ αδελφό έξι ετών από την πείνα. Αλλά δεν ήταν ο μόνος. Πολλά παιδάκια ήταν τότε, ξέρω κι άλλα παιδιά που δεν είχαν να τα ταΐσουν οι μανάδες τους», συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε παρακάτω, οι περισσότεροι από τη δική του γενιά μετανάστευσαν στο εξωτερικό. «Η γενιά η δική μου μετανάστευε τότε όλη και πήγαινε στη Γερμανία, στην Αυστραλία, στον Καναδά και στην Αμερική, που ήταν και δύσκολα για να πάνε, γιατί έπρεπε να τους κάνει κάποιος πρόσκληση και μετά να φύγουν», αναφέρει.

Τέλος, μίλησε για τη γυναίκα του, η οποία όπως είπε, δεν ανακατεύεται ποτέ στα επαγγελματικά του. «Η γυναίκα μου δεν ανακατεύεται καθόλου στο επάγγελμα μου, όπως και εγώ δεν ανακατεύομαι στις κατσαρόλες Είναι στο σπίτι. Νοικοκυρά και τίποτα άλλο», είπε κλείνοντας.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 22-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

σχετικά άρθρα