anagnostopoulos mpampis glyka nera
INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ένταση μεταξύ της υπεράσπισης και της Έδρας

Διακόπηκε πάλι η δίκη σε δεύτερο βαθμού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και την θανάτωση του σκυλιού της.

Η μεταγωγή του από τις φυλακές Μαλανδρίνου δεν πραγματοποιήθηκε και ο ίδιος απέστειλε έγγραφο με το οποίο ενημέρωσε την έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ότι δεν θα βρεθεί σήμερα (30/05) στο ειδώλιο, καθώς διαβάζει για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις με στόχο να σπουδάσει Νομική.

Με την έναρξη της σημερινής δικάσιμου, συνεργάτης του γραφείου του συνηγόρου του 34χρονου, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, ενημέρωσε πως ο δικηγόρος πρέπει να παρασταθεί σε άλλη δίκη, ενώ η κ. Βλαχιώτη, έτερη δικηγόρος του γραφείου, είναι κλινήρης.

Έτσι, ζήτησε για πέμπτη φορά διακοπή της διαδικασίας η οποία στην προηγούμενη δικάσιμο είχε προχωρήσει στην εξέταση των πρώτων μαρτύρων.

Το αίτημα προκάλεσε την αντίδραση τόσο του συνηγόρου προς Υποστήριξη της Κατηγορίας όσο και της Έδρας, με τον Εισαγγελέα να τονίζει πως η δίκη πρέπει να γίνει.

Πρόεδρος προς την συνεργάτη του κ. Παπαϊωαννίδη: Εσείς δεν μπορείτε να ασκήσετε τα καθήκοντα του υπερασπιστή;

Δικηγόρος: Δεν έχω εξουσιοδότηση.

Θανάσης Χαρμάνης (δικηγόρος οικογένειας Κράουτς): Μεταξύ συναδέλφων υπάρχει δεοντολογία. Κι εμείς έχουμε άλλα δικαστήρια. Ξεκινήσαμε 20/2 και φτάσαμε σήμερα να μην δικάσουμε και πάλι. Θα έχουμε παύση λόγω εκλογών. Με παίρνουν δημοσιογράφοι από την Αγγλία και μου λένε πως πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτά.

Πέντε φορές έχω έρθει από το Βόλο και έχουμε δικάσει μόνο τέσσερις ώρες. Είχα τη διαβεβαίωση ότι θα είναι εδώ συνάδελφός του να εκπροσωπήσει τον κατηγορούμενο.

Εισαγγελέας: Να εξαντλήσουμε τη δυνατότητα μήπως εξευρεθεί λύση.

Πρόεδρος: Δηλαδή η κα Βλαχιώτη είναι ασθενής στο σπίτι της; Αν στείλουμε αστυνομικό θα τη βρει;

Δικηγόρος: Βεβαίως, εκεί βρίσκεται.

Τελικά, το δικαστήριο αποδέχθηκε το αίτημα και διέκοψε την δίκη για την Πέμπτη 1η Ιουνίου.

Κατά την έξοδο του από το Εφετείο ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης, σε δήλωσή του είπε πως ο κατηγορούμενος "αδίκως ταλαιπωρείται να μπει στη Νομική" και ότι θα πρέπει να πάει " στη δραματική σχολή που έχει ταλέντο".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπααλα
«Μία μπάλα για όλους»: Η ελληνική δράση που κατέκτησε την Ευρώπη ξεκινά από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης
Erasmus+ Αθλητισμός: Η μεγαλύτερη συμπεριληπτική δράση στην ιστορία του προγράμματος γεννήθηκε στην Ελλάδα
«Μία μπάλα για όλους»: Η ελληνική δράση που κατέκτησε την Ευρώπη ξεκινά από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης
Φραντσέσκα Αλμπανέζε
Στο στόχαστρο Τραμπ η εισηγήτρια του ΟΗΕ: Της πήραν το σπίτι επειδή μίλησε για τη Γάζα
Ο «πολιτικός θάνατος» της Φραντσέσκα Αλμπανέζε – Χωρίς τραπεζική κάρτα, με κατασχεμένο σπίτι και στη «μαύρη λίστα» των τρομοκρατών
Στο στόχαστρο Τραμπ η εισηγήτρια του ΟΗΕ: Της πήραν το σπίτι επειδή μίλησε για τη Γάζα
Άδωνις Γεωργιάδης
Οι πανηγυρισμοί του Άδωνι... για την «εξαφάνιση» της Αριστεράς από την Ουγγαρία
Το γεγονός ότι ο ίδιος δήλωσε «χαρούμενος» για την ήττα του Όρμπαν –τον οποίο χαρακτήρισε «εκλεκτό του Πούτιν και φίλο του Ερντογάν»– δεν τον...
Οι πανηγυρισμοί του Άδωνι... για την «εξαφάνιση» της Αριστεράς από την Ουγγαρία