εξαφάνιση7
Στο Ηράκλειο της Κρήτης εξαφανίστηκε η 48χρονη Ελένη Πρινιωτάκη

Στο Ηράκλειο της Κρήτης εξαφανίστηκε η 48χρονη Ελένη Πρινιωτάκη, στις 27 Μαΐου από την περιοχή του Βαθύπετρου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση σήμερα, 29/05/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση και τα στοιχεία της

Επιπλέον, για την εξαφάνισή της άμεσα κινητοποιήθηκε η ειδική Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας, η οποία με εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ασθενοφόρο και εκπαιδευμένα σκυλιά, συμβάλλει στην επιχείρηση για τον εντοπισμό μαζί με τις δυνάμεις της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), των Αστυνομικών Αρχών καθώς και τοπικών εθελοντικών ομάδων.

Η Ελένη Πρινιωτάκη έχει ύψος 1,55 μ., έχει βάρος 85 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα, μαύρα μποτάκια.

εξαφάνιση7

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κοτοπουλο
Υγειονομική «βόμβα» από τη Βραζιλία: Σαλμονέλα στο 80% των εισαγόμενων κοτόπουλων υπό τη σκιά της Mercosur
Υγειονομικός «συναγερμός» για μολυσμένα κοτόπουλα στη σκιά της νέας συμφωνίας
Υγειονομική «βόμβα» από τη Βραζιλία: Σαλμονέλα στο 80% των εισαγόμενων κοτόπουλων υπό τη σκιά της Mercosur
ΑΠΘ
Επιστημονική εκδήλωση στο ΑΠΘ για την πλανητική προστασία: Πώς θα σωθεί η Γη από μία σύγκρουση στο διάστημα;
Αστεροειδείς σε «στενό κλοιό»: Μεγάλη ομιλία στο Αριστοτέλειο για τη θωράκιση του πλανήτη
Επιστημονική εκδήλωση στο ΑΠΘ για την πλανητική προστασία: Πώς θα σωθεί η Γη από μία σύγκρουση στο διάστημα;