Κοινωνία

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 15χρονος που εγκλωβίστηκε σε γεωργικό μηχάνημα

τρακτέρ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νεκρός ο ανήλικος που τραυματίστηκε με σκαφτική μηχανή σε αγροτικές εργασίες

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας ανήλικος στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όταν μεταφέρθηκε εκεί μετά από ατύχημα που είχε σε ορεινή περιοχή του χωριού Κρούστα.

Οι πρώτες πληροφορίες του Creta24.gr αναφέρουν πώς το ανήλικο αγόρι βρισκόταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο και πραγματοποιούσαν αγροτικές εργασίες. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αγόρι εγκλωβίστηκε σε παλιά σκαφτική.

Μόλις συνέβη το περιστατικό ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσαν στο σημείο όπου απεγκλώβισαν το παιδί.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου αιμορραγώντας, φέρεται να μην είχε τις αισθήσεις του και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των γιατρών του νοσοκομείου δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία