paidi
Στα περίπου 70 χειρουργεία που πραγματοποιήθηκαν στη συγκεκριμένη κλινική το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν ανέκτησαν τις αισθήσεις τους ποτέ μετά την εγχείρησή τους. Εμειναν φυτά.

Μια υπόθεση που αφορά τους θανάτους 15 παιδιών σε δύο νοσοκομεία της χώρας ερευνούν με άκρα μυστικότητα η ΕΛΑΣ με τις δικαστικές αρχές.

Πρόκειται για υπόθεση θρίλερ, που αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής με τα ερωτηματικά για τους θανάτους των παιδιών να είναι πολλά όπως και για τον ρόλο που έπαιξε καρδιοχειρουργός τον οποίο καταγγέλλουν  οι γονείς.

Οι γονείς υπογραμμίζουν ότι ο επικεφαλής διευθυντής της κλινικής είναι ένας ψεύτικος «Μεσσίας».

Όπως σημειώνουν, στα περίπου 70 χειρουργεία που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο στη συγκεκριμένη κλινική, το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν ανέκτησαν τις αισθήσεις τους ποτέ μετά την εγχείρησή τους.

Στην επιστολή αυτή περιλαμβάνονται σαφείς αναφορές και καταγγελίες για αδικαιολόγητους θανάτους 15 παιδιών από πλημμελείς ενέργειες συγκεκριμένου γιατρού.

Εμπειροι καρδιοχειρούργοι αναφέρουν ότι για την ιατρική αντιμετώπιση αντίστοιχων περιπτώσεων η αποδεκτή θνητότητα για τέτοιου είδους επεμβάσεις σε παιδιά στην Ευρώπη είναι 2%-4%.

Η επιστολή των γονιών

Στην επιστολή των γονιών αναφέρονται μεταξύ των άλλων… «Η οργή και η αγανάκτηση που νιώθουμε βλέποντας τα παιδιά μας να φεύγουν από τη ζωή δεν μας επιτρέπει πλέον να σιωπούμε και να μένουμε άπραγοι. Η επιστολή μας αφορά όλους εκείνους τους απόλυτα κατάλληλους που διευθύνουν και λειτουργούν στην καρδιοχειρουργική κλινική (σ.σ. Αναφέρεται το όνομά της). Μέσα στην κλινική αυτή έγιναν χειρουργεία των δικών μας παιδιών στην ουσία όμως εκεί μέσα κάποιοι κάνουν πειράματα και στέλνουν τα παιδιά μας στον άλλο κόσμο. Ο επικεφαλής διευθυντής της κλινικής είναι ένας ψεύτικος Μεσσίας.

Στα περίπου 70 χειρουργεία που πραγματοποιήθηκαν στη συγκεκριμένη κλινική το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν ανέκτησαν τις αισθήσεις τους ποτέ μετά την εγχείρησή τους. Εμειναν φυτά. Δεκαπέντε παιδιά που μας κάνουν να μην μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια, να μην μπορούμε αν αναπνεύσουμε. Οταν τον ρωτήσαμε τι δεν πήγε καλά σε άλλους είπε ότι έφταιγαν τα μηχανήματα, σε άλλους ότι έφταιγε το προσωπικό της ΜΕΘ, σε άλλους τα φάρμακα και σε άλλους το ότι έφταιγε η καρδιά του παιδιού που ποτέ δεν ανταποκρίθηκε. Αλλά και ακόμα το ανήκουστο, ότι τα πήγαμε να χειρουργηθούν πολύ αργά. Όλα φρικτά ψέματα. Τα λάθη και οι θάνατοι πρέπει να σταματήσουν. Δεν μπορούμε να δούμε άλλα φέρετρα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα